Mød Woo Guy, den bedste fjende i Sekiro: Shadows Die Twice

Fra Software er kendt for vanskelige actionspil, men selv døhard Dark Souls fans mener Sekiro: Shadows Die Twice er endnu en af ​​studiens hårdeste udfordringer. Som vi sagde i vores Sekiro-gennemgang tvinger dets sizzling combat system dig til at komme tæt på dine fjender og spille aggressivt, og tæt på dine fjender er ofte det sidste sted du vil være, når dine fjender er hulking dæmoner. Som om det ikke var nok, vil Sekiro også ligefrem kaste fjender på dig. Ligesom fra himlen.

[Mindre spoiler i forvejen]

Mød Woo Guy, en flyvende ninja på en mission for at ødelægge din dag. Som denne samling fra YouTuber SaneTBD demonstrerer, har Woo Guy været terroriserende Sekiro streamers og spillere med prisværdig entusiasme. Det er virkelig et syn at se:

Dette er nødt til at være et af de største forhindringer i ethvert sjælstilspil, og Fra Software har spredt masser af snigangreb i årenes løb fra de skjulte slangedudes i Dark Souls ‘Sen’s Fortress til spøgelsesninjaerne i Dark Souls 2’s Shaded Woods til dybest set hver anden fjende i mørke sjæle 3.

Det er ikke bare, at Woo Guy har det bedste slagsmål, jeg nogensinde har hørt; det er den kendsgerning, at han bogstaveligt talt flyver ud af freaking ingen steder. Det er den slags over-the-top troll jeg ville komme op med fra toppen af ​​mit hoved efter at være slået ned af nogle af de andre onde i Sekiro. “Hvad er næste ?!” Jeg ville råbe med incredulity så tyk du kunne sprede det på toast. “Flygende ninjaer fra himlen ?!”

“Ja, faktisk”. Fra Software ville svare uden at savne et slag. “Flygende ninjaer fra himlen. Held og lykke, spillere.”

Skift aldrig, fra software.

Vi kan ikke garantere at de hjælper med flyvende ninjaer fra himlen, men vi har masser af Sekiro tips for at hjælpe dig med at overleve.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.