Mit ængstelige sind har brug for spil som Animal Crossing: New Horizons og The Sims nu mere end nogensinde

(Billedkredit: Nintendo)

Jeg har angst. Hvad mine forældre og lærere troede var en irriterende kombination af hyperaktivitet og frygtsomhed, da jeg var 6-årig, forvandlet til en frygt for at flyve, døden og opgive efter 15 år. I gymnasiet var vores årlige pilgrimsrejse syd for midlertidigt at undslippe vinteren i New York førte til, at måneder med mig visualiserede vores fly nedbrud, før vi gik af sted. På college ville jeg få en sovesal og blive ængstelig over, hvilken sygeløs lidelse der plagede mig, hvilket i sidste ende gjorde mig syg (er) af bekymring. Jeg har haft en masse blodprøver. De har alle været normale.

I dag vil selv dem, der aldrig tidligere har lidt af angst, sandsynligvis føle nervøsitet, så snart de tænder for nyheden, eller gå ned ad en købmandsgang med tomme hylder. Med COVID-19, der spreder sig over hele verden, og vores liv, som vi har kendt dem drastisk ændret som respons, trives min angst, skat. Og det er okay, hvis dit også er! Der er trin, vi kan tage for at hjælpe med at flade kurven for coronavirusinfektioner: vi bør øve social distancering, få vores dagligvarer leveret, hvis de er tilgængelige, og arbejde hjemmefra, hvis det er muligt. Men vi kan ikke kontrollere meget af hvad der foregår omkring os, og denne følelse af hjælpeløshed er en overlegen angsttrigger for mange (mig selv inkluderet og med fed). Derfor er spil så vigtige lige nu.

Jeg har altid betragtet videospil som en stor distraktion for mit kablede sind, og i det meste af mit liv vendte jeg mig til hurtige skyttere, så jeg kunne efterligne tempoet i mine tanker med bevægelse af fingre. Jeg spottede på alt, hvad der ikke krævede konstant årvågenhed og blev frustreret, hvis et spil fik mig til at bremse. Jeg havde brug for konstant stimulering. Men for nylig opdagede jeg, hvor nyttigt det er at udføre gentagne bevægelser eller konkurrere trivielle opgaver for tilstanden af ​​min mentale sundhed – jeg behøver ikke konstant løbe rundt og sprænge tingene op. Jeg kan tage et sekund eller flere sekunder og træk vejret.

Måske (og forhåbentlig) vil aktiviteterne i disse spil give dig den samme følelse af ro, som det bringer mig.

The Sims 4: At bygge huse, jeg har aldrig råd til at bo i

(Billedkredit: EA)

Der er bestemt aspekter ved The Sims 4, der langt fra er afslappende, som at prøve at bygge et lille hus eller øge din Sims berømmelsesniveauer, mens du opretholder en sund livsstil. Men der er noget smukt chill ved at opbygge i simmerne, især hvis du går videre og tænder for det “moderlode” snyderi og er ubesværet med, ya ved, penge.

For et par uger siden var jeg i Californien på en arbejdstur og måtte tage en Uber til LAX for min flyvning hjem. Uber-chaufføren, helt klart en veteran, gik gennem en meget boliglig del af Los Angeles for at undgå motorvejstrafikken. Jeg brugte næsten en halv times tid på at snappe billeder af alle huse i middelhavsstil, så forskellige fra Long Island-forstæderne, jeg voksede op i. To dage senere blev jeg ramt af et angstangreb, der normalt ville sende mig på en rengøringshule – undtagen at jeg lige havde renset hele lejligheden. Så jeg satte mig sammen med simmerne, bragte mit fotoalbum op og begyndte at bygge.

Jeg tilbragte næsten fire timer omhyggeligt med at placere Bromeliad-planter i min gårdsplads, skiftevis gulvfliser, så jeg kunne skabe en smuk mosaik på mit køkkenbund og efterligne den udendørs vibe i de fleste spanske villaer. Jeg leget med forskellige farveskemaer og kiggede på YouTube-videoer om, hvordan man opretter en nedsænket lounge i midten af ​​min pool, der har vand farven på Grotta Azzurra i Italien. Da jeg var færdig, var jeg overordentlig tilfreds med min skabelse og temmelig forbandede ro.

Witcher 3: Sejler til ethvert spørgsmålstegn ud for Skellige

(Billedkredit: CD Projekt Rød / Witcher WIki)

Witcher 3 slapper ikke ofte af – det kan være højt, frustrerende og, hvis jeg er involveret, et beruset rod. Men at hoppe i en sejlbåd og sejle rundt om den vindende ø Skellige er langt fra at kæmpe mod banditter eller dræbe en leshen, der lurer i en skov.

Havet omkring Skellige er stort og spækket med øygrupper, der tigger om at blive udforsket – der er et par dusin uopdagede steder smager midt i vandet, der vil tage en god tid at komme til med båd. Og selvom mange mener, at disse placeringer ikke er værd at opdage, da det hovedsageligt kun er smuglers cacher med varer på lavt niveau og en ekstra mønt, vil jeg argumentere for, at du skulle tage dig tid til at finde dem alle.

Sejlmekanikeren i The Witcher 3 er ganske dejlig, selvom det kan være lidt klodset. Der er en smuk fornemmelse af en åben, udforskelig verden omkring dig, når du sidder i en sejlbåd, sejlet bølgende i vinden, en havspray, der samles på skærmen, som om der er et fysisk kamera, der følger Geralt. Den betagende og rolige score gør sejlads til en næsten meditativ oplevelse, og der er en chance for at du støder på en majestætisk hval, mens du sejler ud for kysten. Nu er det specielt.

Ytre vildt: Brug af signalkoplet bare for at fastklemme, mand

Først frustrerede Outer Wilds lortet ud af mig. Jeg kunne ikke løse mysteriet med dette evigt dødsdømte univers i de første par 22 minutters tidsløjfer, og det fik mig til at alvorlig vige over spillets design. Jeg gav op og overleverede controller til min partner, der har en meget mere beroligende og tålmodig tilstedeværelse.

Da jeg sad og puttede, så jeg, da han brugte signalomfanget til at scanne efter lydsignaler. Den instrumentalmusik, som hans scanner hentede (banjo, munnspill, fløjte, trommer, klaver og fløjtning) var så smukt chill, at jeg hurtigt mistede interessen for min fiasko og blev fast besluttet på at fange alle frekvenser på én gang. Det er ikke en let bedrift, men hvis du kan klare det (normalt i et scenarie, der involverer dig i at blive kastet langt ud i rummet), vil du opdage noget magisk.

Musikerne spiller tydeligvis en sang sammen, på trods af at der er så meget plads og stjerner mellem dem. Nu hvor vi er midt i en global pandemi, der holder os alle fra hinanden, har de “uensartede” sange af Outer Wilds borgere, der kommer sammen for at danne en overordentlig chill melodi, en helt ny betydning.

Gør bogstaveligt talt noget i Animal Crossing: New Horizons

(Billedkredit: Nintendo)

GameMe + -teamet bad mig om at få Animal Crossing: New Horizons, på trods af at jeg aldrig har spillet et spil i serien før. For at være ærlig var spil som Animal Crossing aldrig min taske, da jeg troede, at de udelukkende var beregnet til børn – jeg var så, så forkert. Jeg har haft spillet i et par dage og har gentagne gange ignoreret anmodninger om at slå sig sammen i Apex Legends eller Call of Duty Warzone, og foretrækker i stedet for omhyggeligt at luge hele min ø, eller ryste alle forbandede træer i syne, indtil jeg er vild med at sove ved gentagelsen indstillet til ø-melodier.

New Horizons giver dig en fredelig, blid verden og lader dig have en tendens til den, som du finder det passende. Gentag menialopgaver igen og igen og få nogle gange noget nyt ud af det. Rotter et træ over her bare for at plante det derovre. Gå til en anden ø for at gøre mere af det samme med meget lidt variation. Hakk ned, håndværk, forryg, plant, saml, fang bugs – en dejlig lille rutine dukker op, og din hjerne bliver slap uden vægten af ​​verdens bekymringer over det.

Plus, at have velvillig kontrol over et miljø er så langt fra hvad vi gennemgår lige nu, det er ingen overraskelse, at vi kollektivt synker dage i dette spil. Verden er skræmmende, men New Horizons er vores sikre tilflugtssted, hvor det uhyggeligste er en hveps eller en edderkop, som du begge kan fjerne med et feje af et net. Det tog lidt tid at vænne sig til det, jeg vil være ærlig.

Så hvis du er som mig og har tendens til at være ængstelig, eller lide af racetanker, der trommer op i ethvert worst-case-scenarie på syre som en scene fra Panos Cosmatos ‘Mandy, så prøv din hånd på nogle af disse meditative handlinger i nogle af de bedste spil. Det er ikke en helbredelse, men det er bestemt en fantastisk måde at udvise noget nervøs energi.