Min tid på Portia -efterfølger

"Min (Billedkredit: Pathea -spil)

Min tid på Portia -efterfølgeren Min tid på Sandrock har en maj -udgivelsesdato på Steam Early Access, har udvikler og udgiver Pathea Games annonceret.

Efterfølgeren blev først annonceret tilbage i oktober 2020, da den lancerede en Kickstarter (åbner i en ny fane). Det ville fortsætte med at tiltrække næsten 10.000 bagmænd og over $ 500.000 i supporterledninger, hvilket beviser, at der stadig er masser af interesse i My-tidsserien på trods af allestedsnærværende i mere kendte livssims som Animal Crossing og Stardew Valley.

Det var oprindeligt at være ude i marts 2021, men min tid på Sandrock er endelig klar til at frigive på Steam Early Access den 26. maj for $ 24.99. Den tidlige adgangsversion fortsætter med at tilføje regelmæssige opdateringer, herunder ny NPC -dialog, en multiplayer -komponent og mere på sin vej til at få en fuld udgivelse. Derudover lanceres min tid på Sandrock Original Soundtrack samtidig med spillets debut af tidlig adgang.

“Min tid på Sandrock er den næste udvikling af My Time Series -formlen,” sagde producent Yan Wei. “Med opdateret grafik, forbedret ydelse og masser af nye funktioner, er lanceringen af ​​min tid på Sandrock på Steam Early Access og Epic Game Store den 26. maj 2022, vores chance for at dele det spil, vi altid har ønsket at lave med Spillere over hele verden! ”

Min tid på Sandrock var oprindeligt planlagt til at forlade tidlig adgang og lancering på PC, Nintendo Switch, PS4, PS5, Xbox One og Xbox Series X i sommer, men vi har ikke hørt fra Pathea -spil om det på et stykke tid. Vi har nået ud til udgiveren bare for at være sikre på, at det stadig er planen, og vi opdaterer denne artikel, hvis vi hører tilbage.

Tjek nogle min tid på Portia Tips for hjælp til det originale spil.

"Jordan Jordan Gerblick

  • (åbner i ny fane)

Efter at have scoret en grad på engelsk fra ASU, arbejdede jeg som kopieredaktør, mens jeg freelancing for steder som SFX Magazine, Screen Rant, Game Revolution og MMORPG på siden. Nu, som GamesRadars West Coast Staff Writer, er jeg ansvarlig for at styre webstedets vestlige regionale udøvende filial, også kendt som min lejlighed og skrive om det horrorspil, jeg er for bange for at afslutte.