Min mest ventede Metroidvania i 2024 er et trippende kosmisk eventyr, der allerede truer med at give mig en eksistentiel krise.

Jeg kan og vil ikke holde op med at tale om Ultros. Dette kommende metroidvania fangede min opmærksomhed, da jeg smagte på dets trippede, onde action på Gamescom 2023, hvor jeg fandt, at udvikleren Hadoques debut var både forbløffende selvsikker i sine ideer og svimlende bevidst i sin udførelse. Så meget, at når som helst nogen spørger mig om de videospil, jeg har på min radar for 2024, vil jeg straks starte en tirade om, at jeg er nødt til at vende tilbage til Sarkofagen – den kosmiske livmoder, som Ultros’ mærkelige tidssløjfer udfolder sig igennem. Der blev indført en regel i gruppetråden om, at der ikke ville blive talt mere om Ultros, før de alle også kunne spille det – fair er fair, ikke? Forkert. Som Ultros siger, hver gang du bukker under for et af de hjemsøgende mysterier i dets verden: The Cycle Begins Anew.

GamesRadar+ udforsker årets mest ventede videospil med Big in 2024, og der kommer nye artikler hver dag i hele januar.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.