Midnight Ghost Hunt bringer ghouls til prop -jagten med smag af bioshock og bytte

"Midnight (Billedkredit: Coffee Stain Studios)

Jeg har nået den anden fase af en Midnight Ghost Hunt -kamp, ​​og jeg bliver jaget rundt om et forladt museum af den adskilte kranium af en Tyrannosaurus Rex. Som om dette ikke er skræmmende nok, lyser min skeletstalker rød som en Elden Ring Phantom, og er bogstaveligt talt at knipse på mine hæle. Med mine chancer for at overleve ser slanke ud, sprint, sprint langs en mørklagt korridor og kaster mig ned ad en lille trappe. På jagt efter højere jord monterer jeg en ruvende diplodocus -udstilling, lette min vej op ad dens krumme hale og klatrer på ryggen. Jeg har næppe nået mine fødder før en antik gryde, der er besat af den samme T-Rex-skull-vært fra før, kaster sig gennem luften og revner mig på siden af ​​hovedet. Jeg er nede og ude, og spøgelserne har vundet.

Det er først, når handlingen i spillet falder, at jeg er klar over, at jeg er på mine fødder i det virkelige liv. Jeg er halvvejs på tværs af min stue, og jeg holder på min kontrolpude som en tohånds stressbold. Jeg har stået på en bunke af min søns Lego -mursten barfodet og er først nu anerkendt af smerten, der skyder min hæl. Midnight Ghost Hunt er en hektisk, altomfattende, propjagttur, der gentager alt fra død ved dagslys til fasmofobi, Garrys mod, spionfest, bytte, bioshock og barndomsspil i skjul. Og efter at have nu indtastet Steams tidlige adgang (åbner i New Tab) -initiativet, er det en tur, som jeg virkelig synes, du skal tage.

Rekvisitter til spøgelserne

"Midnight

(Billedkredit: Coffee -pletstudier) Læs mere

"Midnight

(Billedkredit: Kaffefarv)

Midnight Ghost Hunt er som død ved dagslys og fasmofobi havde en uhyggelig baby

I betragtning af det store antal spil, der har implementeret mods eller tilstande i en lignende vene i de sidste 20+ år, er der en god chance for, at du har hørt om udtrykket ‘Prop Hunt’. Hvis du ikke har det, er grundreglerne enkle: spillere er opdelt i to hold, med den ene side, der har til opgave at tage form af livløse genstande og gemme sig inden for et kortgrænser; og den anden under forudsætning af rollen som Hunter, der har til opgave at afdække nævnte rekvisitter. Hvis hukommelsen tjener, var 1998’s Quake 2 den første FPS, der indeholdt ideen i Mod-form, og det var bestemt populariseret ordentligt et årti senere blandt dem som Half-Life 2: Deathmatch, Team Fortress 2 og Garrys Mod. Variationer på temaet er vist i alt fra Call of Duty til Fortnite siden, men hvad der skiller Midnight Ghost Hunt fra hinanden er dens forkærlighed for det overnaturlige – og dens omfang for sjove frenet gengældelse på sin side.

Hver Midnight Ghost Hunt -kamp på 4v4 starter kl. 23:55, forstår du, hvor jægere har fem minutter på at lokalisere og dræbe alle fire spøgelsesmedlemmer i det modsatte hold. Det er op til spøgelserne at skifte som rekvisitter, forblive skjult og/eller undgå at blive sprængt og støvsugede Ghostbusters-stil i løbet af denne tid, før, ved midnatens slag vendes rollerne. På dette tidspunkt i kampe bliver spøgelserne overmagt, jægere bliver jagtede, og total kaos følger i yderligere fire minutter. Hvis spøgelserne tørrer jægere ud i løbet af denne tid, vinder de. Hvis jægere formår at overleve, er æren deres.

"Midnight

(Billedkredit: Coffee Stain Studios)

Jeg voksede op med at idolisere Ghostbusters, derfor til pålydende værdi er Midnight Ghost Hunt en stick-on for mig. Og mens spøgelsesjagten her er sjovt-at spore placeringen af ​​en ghoul med din EMF-radar, før det sprænges med en harpunpistol, bliver Midnight Ghost Hunt bestemt på sit bedste med skoen (boo?) På anden fod. At se uheldige jægere undlader at finde din placering, mens du poserer som et udsmykket bedstefarur, er den absolut bedste følelse; Som det er at blive plettet, og derefter slaloming mellem livløse genstande, undvigende rasende bølger af skud, når du gør din store æteriske flugt.

Endnu bedre gør en pakke med låselige paranormale evner prøvelsen endnu mere underholdende. I den minutlange planlægningsfase af et spøgelsesløb (hvor spøgelser får tid til at organisere deres skjulesteder inden jægere ankomst), kastede en holdkammerat ‘Poltergeist’ på en række borde og stole-hvilket får møblerne til at flyde og angribe fjender i nærheden. Før jeg blev aktiveret ved at forfølge jægere, kastede jeg også korruption på de samme borde og stole, hvilket får dem til at eksplodere på påvirkningen. Resultaterne var mundvandende ødelæggende, og omfanget til at kombinere og eksperimentere med evner mindede mig om Bioshocks plasmidsystem og Prey’s efterligning af Typhon Neuromod, med den ekstra boon af co-op-konspiration.

Død igen

"Midnight

(Billedkredit: Coffee Stain Studios)

“Gik det gamle tv bare?

Af hensyn til balance fylder tomgang, mens du er i spøgelsesfuld propform, en plasmabjælke, der, når den først er fuld, gør din tilstedeværelse ekstra advarsel til jægere. Bare det at bevæge sig rundt giver baren mulighed for at tømme, hvilket betyder, at det ikke er ualmindeligt at se lysestager, der fremstiller bisarre shuttle, løber længden af ​​banister i anden sal, eller vækkeur, der kører kredsløb ovenpå sengeskabsskabe, når ingen kigger. Jo mere du spiller Midnight Ghost Hunt, jo mere indlysende bliver disse observationer-men jo mere jeg blev opmærksom på disse spillerdrevne quirks, jo mere befandt jeg mig i anden gætte alt. Flyttede det gamle tv bare? Twirlestick Twirl? Mister jeg plottet? Svaret på alle tre var oftere end ikke, ja.

Hvilket er alt sammen en del af Midnight Ghost Hunt’s skønhed. Det spiller skamfuldt i dets inspiration og giver spillerne værktøjerne og legepladsen til at skabe deres egne desperate historier om katte-og-mus og skjul-som hver især udspiller sig i realtid. Jeg må have brugt mit første dusin eller så kampe på at få min røv sparket i Midnight Ghost Hunt’s Museum, Shipwreck, Theatre og Mansion Level, som en jæger og et spøgelse, mens jeg prøver at lære de uskrevne regler, der præsenterer sig på farten. Det faktum, at jeg fortsatte med at vende tilbage for flere taler bind for spillet, og når det hele klikker på plads, er det virkelig ude af verden.

I henhold til spillets Steam-side (Åbner i New Tab) , Reger udviklerhsky-spil Midnight Ghost Hunt vil forblive i tidlig adgang til den næste “1-2 flere år”. Det er allerede godt i sin nuværende tilstand, og jeg kan ikke vente med at se, hvor det er ved at komme fuld udgivelse.

Brug for flere bange i dit liv? Vores bedste horror -spil -liste får dig til at skumle bag sofaen.

"Joe Joe Donnelly

  • (åbner i ny fane)
  • (åbner i ny fane)

Funktioner forfatter, GamesRadar+

Joe er en funktionsforfatter på GamesRadar+. Med over fem års erfaring med at arbejde inden for specialprint og online journalistik har Joe skrevet til en række spil-, sports- og underholdningspublikationer, herunder PC Gamer, Edge, Play og FourFourtwo. Han er velbevandret i alle ting Grand Theft Auto og bruger meget af sin fritid på at bytte i den virkelige verden Glasgow til GTA Online’s Los Santos. Joe er også en talsmand for mental sundhed og har skrevet en bog om videospil, mental sundhed og deres komplekse kryds. Han er en regelmæssig ekspertbidragyder på begge fag til BBC Radio. For mange måner siden var han en fuldt kvalificeret blikkenslager, der dybest set gør ham Super Mario.