Metro Exodus Ranger Update tilføjer nyt spil plus-tilstand og brugerdefinerede vanskeligheder

Som jeg sagde i min Metro Exodus anmeldelse, er det et helt strålende spil, og det er gratis nyt “Ranger Update” bør kun gøre det bedre. Som udvikler forklarede 4A Games, oven på en vasketøjsliste over præstationsforbedringer og fejlrettelser, opdateringen tilføjer ny spil plus-tilstand samt flere modifikatorer, som gør det muligt at tilpasse dit sværhedsniveau yderligere. Hvis du er ligesom mig, har du søgt en undskyldning for at spille igennem det igen, det er lige op ad din smug.

I modsætning til standardkapitalsystemet giver nye spil plus-mode dig mulighed for at spille igennem hele spillet med alle de våben, du opnåede i dit tidligere løb. Dette vil rydde dine auto-gemmer og kapitlet gemmer, men det giver dig også mulighed for at ramme alle Metro Exodus-kortlokalerne og opgradere eventuelle opgraderinger, du savnede første gang, for ikke at nævne nogle nye spil plus kun samleobjekter . Mens du er ved det, hvorfor ikke op med ante med nogle af Ranger Update’s sværhedsmodificerende midler? Her er den fulde liste over modifikatorer til din rådighed:

 • Mine våben: Start med alle våben og vedhæftede filer fra dit sidste gennemspil. Armor og håndledningsopgraderinger overføres ikke.
 • Et våben: Du kan kun bære et våben, men du kan bytte våben i marken.
 • Krydsbue: Du modtager også Helsing-krydsbøjlen, når du modtager Tikhar pneumatiske riffel.
 • Rygsæk begrænsninger: rygsæk crafting er deaktiveret; du kan kun mod våben ud i marken.
 • Pansrede fjender: Menneskelige fjender har mere rustning.
 • Tøvere skabninger: Ikke-menneskelige fjender har mere rustning.
 • Grenadierne: menneskelige fjender smider flere sprængstoffer.
 • Realtidsvejr: dag og nat arbejde på en faktisk 24-timers cyklus i stedet for en simuleret to-timers en.
 • Dårlig vejr: regn, sandstorm og andre vejrforhold forekommer hyppigere.
 • Stråling er for evigt: niveauer har mere bestrålede zoner.
 • Jerntilstand: Besparelse er deaktiveret bortset fra automatisk lagring ved starten af ​​hvert niveau.
 • Udviklerkommentar: Grønne båndspillere med udviklerkommentarer findes over hele verden.

Dykning tilbage for at få Metro Exodus god afslutning? Her er alt hvad du behøver at vide om karma systemet.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.