Matt Smith taler om Marvel Universe – og hvordan det sammenlignes med House of the Dragon og Doctor Who

"Matt (Billedkredit: Sony Pictures Releasing)

Matt Smith har udøvet Sonic-skruetrækkeren som lægen, klædte en Platinum-paryk til at blive en drage-rytter i House of the Dragon og er endda trådt ind i skoene fra en ægte kongelig i kronen. Men han har aldrig optrådt i en superheltfilm – indtil nu.

I Morbius spiller Smith Lucien – bedre kendt som Milo – den livslange bedste ven af ​​Jared Letos titelfigur. Vi talte med Smith om hans rolle i filmen og fandt ud af, hvorfor netop dette projekt trak ham ind i Marvel -verdenen.

”Jeg var virkelig begejstret over at arbejde sammen med [instruktør] Daniel Espinosa, fordi jeg havde nydt hans arbejde, og jeg troede, at han bare var en fabelagtig instruktør,” fortæller Smith til GamesRadar+. “Og jeg var ivrig efter at spille en skurk i en af ​​disse typer film, hvor – jeg har altid elsket vampyrer også og været besat af supermagt Historie om to brødre, virkelig. Alle disse ting tiltrækkede mig virkelig til det. ”

Meget af Smiths rolle i Morbius er blevet holdt et mysterium, hvor trailere kun tilbyder det korteste glimt på Milo. Heldigvis betød skuespillerens tidligere erfaring som Time Lord, at han ikke havde noget problem med at håndtere spoilere.

”Jeg er godt bevandret med at forsøge at holde historier og plotlines hemmelig for Doctor Who, selvfølgelig,” siger Smith. “Det var faktisk ganske befriende at gøre kronen, fordi alle ved alt. Alle kender historien, hvorfor det show er virkelig specielt, fordi vi ved, hvad der sker. Men jeg har ikke noget imod at skulle holde den hemmelighed, fordi jeg ‘ har gjort det før. Mor er ordet. ”

Smiths næste store projekt er The Game of Thrones Spin-off House of the Dragon, der ser ham spille Daemon Targaryen, en anden hurtig tempereret og intens karakter. Hvad angår, om hans tilgang til at spille Marvel -skurken og Daemon delte ligheder, er Smith dog ikke sikker.

”Sandheden er, jeg ved ikke, fordi jeg ikke har set noget af Dragon House,” forklarer han. “Og det er ret svært at have en mening om det arbejde, du har udført, fordi det kommer og går uden at have set det.”

Men så vildt forskellige som drager, kongelige, tidsrejser og vampyrer kan virke, ser Smith ikke nogen større forskelle mellem at slutte sig til Marvel -universet og hans arbejde med Doctor Who, The Crown og House of the Dragon.

”Alt det har en tendens til at være ganske ens i sidste ende,” siger han. “Det er store sæt og store lys og kameraer og al den slags ting og masser af klokker og fløjter. Men i sidste ende kommer det ned på to mennesker, der har en scene, der prøver at fortælle sandheden til hinanden. Essensen af ​​det er det Samme. Men det var spændende at være på en film i denne skala, bestemt. ”

Morbius ankommer til os teatre i 1. april og britiske biografer i 31. marts. I mellemtiden kan du tjekke vores Roundup af alle 2022s store filmudgivelsesdatoer for alt andet, året har i vente – og se mere fra vores interview med Espinosa.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.