Mark Hamill satte en anden (bedre) ende på Star Wars: Kraften vækker, der ville have genforenet Luke, Han og Leia

Tænk tilbage til at Star Wars: Force Awakens slutter i 2015. Jeg ved det, jeg ved. Det var længe siden i en galakse langt langt væk. Men Reys sidste skud havde fundet Luke på Ahch-To, så det var muligt at vente, indtil Jedi-mesteren endda talte i Star Wars: The Last Jedi, en særlig uhyggelig. Hvis Mark Hamill havde sin vej, ville Luke ikke kun have talt meget hurtigere før, men Force Awakens-afslutningen ville have været meget mere af en crowd-pleaser, der samler Luke, Han Solo og Leia til en endelig hurray.

Mens han talte til The Hollywood Reporter for sin Awards Chatter podcast, åbnede Hamill – som tidligere har været ærlig om hans uenigheder med visse aspekter af den seneste trilogi – sin elevatorplads til The Force Awakens direktør J.J. Abrams.

“Du kan stadig få mig til at komme ind i slutningen”, fortæller Hamill. “Men hvad med det her? Leia prøver at kontakte mig telepatisk. Hun bliver frustreret, fordi der ikke er noget svar, så hun skynder sig til den nye Death Star [Starkiller-basen] … og hun kommer næsten der, men hun stoppes af to Stormtroopere. Lige før hun bliver bortført, vender en Stormtrooper til den anden og slår ham væk, trækker sin hjelm af og siger “Hej, jeg er her for at redde dig.”

Formentlig ville dette have fundet sted omkring den tid, Han Solo bliver brutalt dræbt af sin søn, Kylo Ren, som Hamill forklarer: “Det ville have været mere effektivt for folk, der har en historie med Han Solo at vidne til hans død og ikke kunne stop det.”

Så ingen ordløs komo, ingen lydløs overvejelse om Hans død i The Last Jedi. Bare en sidste genforening og et øjeblik, som Hamill sætter det, “ville have blæst taget af.”

Indrøm det, du foretrækker snarere denne version, ikke? Selvfølgelig afviste Abrams ideen, og resten er historie – selv om det ikke var Hamill’s førstevalg.

Her er nye Star Wars-film kommer din vej i løbet af de næste par år!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.