Life is Strange: Double Exposure bekræfter, at der “ikke er nogen kanon slutning” på det første spil, og det efterlader mig med flere spørgsmål end svar.

Jeg var allerede spændt på Life is Strange: Double Exposure, og så kom den udvidede afsløring. Det var overraskende nok at se Max Caulfield vende tilbage til serien i annonceringstraileren, der blev vist på Xbox Games Showcase, nu som voksen kunstner på et prestigefyldt universitet, men jeg tog mig selv i at stille det vigtigste spørgsmål af dem alle: Hvilken virkelighed lever hun i?

Slutningen af Life is Strange fra 2015 gav spillerne en tilsyneladende umulig beslutning at træffe. At tvinge Max til at vælge mellem at redde sin bedste ven og potentielle forelskelse, Chloe, eller en hel bys skæbne? Ja, det var et ondt træk, Don’t Nod, som mange af os var glade for at se i bakspejlet. Men nu, hvor Deck Nines game director Johnathan Stauder bekræfter, at Double Exposure vil “respektere begge slutninger”, er jeg endnu mere overbevist om Max’ nye eventyr – og om, hvor meget efterdønningerne fra det første spil kommer til at fylde.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.