Lego Horizon Adventures er ikke den crossover, jeg nogensinde havde forventet, men den fungerer utroligt godt

Jeg gemmer mig i det lange græs med en hjortelignende Grazer-maskine i sigte og buestrengen spændt. Jeg sigter direkte mod mit byttes svage punkt og skyder – netop som min Lego Horizon Adventures co-op-partner kaster en eksplosiv tønde i samme retning. De to angreb lander på én gang og sprænger grazeren i luften. Det er bare et af flere øjeblikke i min Lego Horizon Adventures-demo, som overrasker mig med sin evne til at fange noget af Horizon Zero Dawn og Horizon Forbidden Wests verdener på trods af denne usandsynlige, klodsede setting.

Det kan ikke benægtes, at Lego Horizon Adventure er et besynderligt spil. Der er få, om nogen, andre moderne PlayStation-franchises, som man kunne drømme om at tilpasse til noget så familievenligt; forestil dig God of War eller The Last of Us renset via plastklodser. Horizon er den mest sandsynlige kandidat til den skæbne, men det er kun, fordi det ikke lever op til den udprægede voksenkarakter, som resten af Sonys line-up har.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Dyk ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde hele vores dækning.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.