Lad mig solo hende takke Elden Ring -samfundet for deres støtte, advarer om Tiktok Imposter

"Elden (Billedkredit: Reddit via Let Me Solo Her / FromSoftware)

Elden Ring People’s Champion lod mig solo hende takkede samfundet for deres kærlighed og støtte i et nyligt indlæg, der altid advarer om en imposter, der foretager runderne på Tiktok.

”Tak alle sammen for de enorme støtte og venlige ord,” sagde de på Reddit. “Det har været en skør uge lige siden hype omkring ‘Let Me Solo hende’ startede, og jeg begyndte at se fan arts overalt, med videoen nåede næsten 2 millioner visninger.” Fan Art, der er udødeliggjort, lad mig solo hende endda inkluderer nogle skulpturer med fuldt fedthul.

I en improviseret ofte stillede spørgsmål, så lad mig solo hende præciserede, at deres valgte våben er en +25 kold Uchigatana med Hoarfrost Stomp Ash of War i deres højre hånd, og en +9 floder med blod i deres venstre hånd. Det er værd at bemærke, at fordi de venstre floder af blod, kan de ikke bruge Corpse Piler Special Attack, som er så bustet, at spillere ikke kan tro, at det ikke var nerfed i den seneste opdatering. De siger, at de er niveau 179 på dampversionen af ​​Elden Ring og “planlægger ikke at udjævne når som helst snart,” formodentlig kan de forblive inden for et specifikt multiplayer -niveau.

”Først brugte jeg Ash of War Hoarfrost Stomp til at bekæmpe hendes mellemklasse og lærte derefter, at det ikke gjorde nok skade til at dræbe hende i foretrukket tid,” forklarede de i en kommentar. “Så jeg hentede dobbelt Katanas og blev indkaldt omkring 100 gange, før jeg følte mig klar. Også, jeg var cosplaying og navngav mig Melina med et klinge med et stykke tid, så jeg tror, ​​at nogle mennesker også husker mig ved det navn.”

“Jeg vil gerne sige, at hvis du vil bekæmpe Malenia sammen med mig, skal du gøre det!” De tilføjer. De siger, at de altid er ivrige efter at hjælpe dem, der kæmper med Malenia, så længe de har prøvet deres bedste for at bekæmpe hende i et stykke tid, “at styrke deres budskab for at hjælpe andre med at hjælpe sig selv efter at have modtaget hjælp fra andre spillere på Deres egen oprindelige Malenia klar.

Som de forklarede, “ser det imidlertid ud til, at nogen prøver at efterligne mig og ikke bære intentionen om, hvorfor jeg gør, hvad jeg gør.” Den pågældende copycat ser ud til at være TIKTOK-brugeren Letmesolomalenia, der bruger Let Me Solo hende som et kaldenavn og apede spillerens signatur, Jar-Headed Look. Den rigtige lod mig solo hende bekræftede, at de ikke har en tiktok og ikke streamer, og rådede spillere til at “være forsigtige” om den falske.

“Jeg vil stadig hjælpe andre med at bekæmpe Malenia så længe jeg kan, og jeg vil gerne takke alle for at have gjort mig til en af ​​de største minder i mit liv,” konkluderede de.

meget Hans bil brød sammen.

"Austin Austin Wood

Austin freelancerede for dem som PC Gamer, Eurogamer, IGN, Sports Illustrated og mere, mens han afsluttede sin journalistikgrad, og han har været hos GamesRadar+ siden 2019. De har endnu ikke klar over, at hans position som personaleforfatter bare er en dækning til sin karriere-spændende skæbne søjle, og han har holdt Ruse i gang med fokus på nyheder og lejlighedsvis funktion.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.