Kunne den nye Avengers: Endgame TV-spot være antydende på rejsen?

Har du brug for flere Avengers: Endgame i dit liv? Selvfølgelig gør du! Et nyt tv-sted er netop lanceret, som, selvom det ikke giver meget i vejen for nye optagelser, omfatter en omringende Captain America-tale, som vi ikke har hørt før. Er det inspirerende? Nå, jeg er klar til at lægge mit liv lige nu og bekæmpe Thanos, det er alt, hvad jeg siger. Det er uden at tage i betragtning, at han kunne gøre en spids henvisning til tidsrejser halvvejs igennem.

“Vi tabte,” Cap begynder som en montage af alle dem, der døde i Infinity War Flash tidligere. Black Panther, Doctor Strange og, yup, Bucky. Hulke.

Den første Avenger stopper ikke der, i hvad der sandsynligvis vil blive taget fra en scene, hvor Steve Rogers leverer en stor tale til alle dem, der forbliver før de går ud og kæmper Thanos. “Vi mistede venner. Vi tabte familien. I dag har vi en chance for at tage det hele tilbage. “

Woah, woah, woah. Hold op i sekundet. Tag alt sammen tilbage? Det lyder helt sikkert som, at du ikke snakker med mig. Kunne dette være den første implicitte omtale af tidsrejse i MCU, eller en anden måde at komme tilbage til dem, vi tabte post-Avengers: Infinity War? Det er en nysgerrig sætning og en som kan have massive konsekvenser for Endgame og alt andet, der går videre i fase 4.

Uanset hvad det er helt bestemt Katalysatoren for det “Hvad end det tager” svar, der er blevet spredt som en brand. Alle er all-in på mod Mad Titan – og efter denne tale er du bare ved godt Kaptajn America’s odds for at overleve har sandsynligvis faldet dramatisk. Åh åh.

Men vi kan ikke tænke på det nu. Så fortsæt med at se det nye Avengers: Endgame TV-punkt ovenfor. Sørg de døde. Husk dem, der stadig er hos os: Dette kan bare være en envejsrejse for mange af Jordens mest magtfulde helte, selvom der er en chance, at snap kunne vendes, i det mindste går efter hvad Caps siger. Alligevel giver Marvel ikke dommen og dysterheden, det er for skidt sikkert.

Her er alle de nye Marvel-film vi ved om post-endgame!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.