Kaptajn Amerika kunne løfte Mjolnir før Avengers: Endgame ifølge Russos

Avengers: Endgame havde mere end sin retfærdige andel af crowd-behagelige øjeblikke, men det er uden tvivl Steve Rogers, der stjæler showet under filmens sidste handling takket være et øjeblik i særdeleshed. Ja, vi er ude af spoiler område nu, så jeg kan komme ud og sige det: Kaptajn Amerika løfter Mjolnir. Det var et kæmpe, ikonisk skud, men det kunne have været kanonisk sket forinden, end ifølge co-direktører Joe og Anthony Russo.

I forbindelse med Happy Sad Confused podcast blev russerne spurgt: “Hvorfor var i hovedet [Captain America] ikke i stand til at føre hammeren til dette øjeblik?” Og gav et overraskende svar: “I vores hoveder var han altid at bruge det. “

Vent, vent, vent. Hvad?

Jep. Ifølge Anthony Russo binder det hele til øjeblikket i Avengers: Age of Ultron hvor Cap næsten løfter Mjolnir og bekymrer Torden Gud i processen. Faktisk kunne han have gjort det der og da, som forklaret: “Han vidste det ikke før det øjeblik i [Avengers: Age of Ultron], da han forsøgte at samle det op.”

Så hvorfor gjorde han det ikke? Jo, for at sige det helt, er Steve Rogers ikke et show-off (undtagen måske i bageste område): “Caps følelse af karakter og ydmyghed og den slags respekt for Thor’s ego, Cap i det øjeblik, der indser, at han kan flytte hammer beslutter sig ikke for. “

Når Thor siger, “Jeg vidste det,” for russerne, det er alt tilbage til Odins søn, der hele tiden kigger på, at Cap kunne bruge Mjolnir.

Dybest set var Captain America altid værdig – han ville bare ikke lade nogen vide, før han var klar til at sparke Thanos ‘røv.

Her er nogle af de største spørgsmål vi havde efter at have set Avengers: Endgame ending

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.