Jenna Ortega har beklagelse af sin virale onsdagsdansescene

Jenna Ortega mener, at hun kunne have gjort “så meget” mere med sin virale dansescene i Netflix onsdag.

Klippet, der ser Ortega buste en flytning til ‘goo goo muck’ af kramperne, er blevet set over 8 millioner gange på Twitter, 50 millioner gange på YouTube, og blev viral på Tiktok med hundreder af tusinder af brugere, der genskaber hendes mescinerende bevægelser .

“Nogle af de bevægelser, jeg havde planlagt, nogle af det blev [improviseret]. Det var en af ​​scenerne, som jeg forbliver vågen om natten og tænkte på,” fortalte skuespilleren til Entertainment Tonight (åbner i ny fane) på Golden Globes Red Carpet . “Der var så meget, jeg kunne have gjort og burde have gjort. Så det faktum, at nogen har vist enhver påskønnelse eller endda prøvet det selv, er uundgåelig for mig.”

Ortega også (ubevidst) havde Covid på filmstidspunktet og spurgte endda, om hun kunne gøre scenen igen, men der var ikke tid: “Jeg følte, at jeg var blevet ramt af en bil, og at en lille nisser havde blevet løsnet i halsen og skrabede væggene i min spiserør. ”

Skuespilleren fortalte tidligere NME (åbner i den nye fane), at hun tog sine bevægelser fra punkikon Siouxsie Sioux, efter at have set musikvideoen til deres single ‘Happy House’ inden du filmet scenen. Hun tweetede også (åbner i New Tab) sin taknemmelighed til “Bob Fosse’s Rich Man’s Frug, Lisa Loring, Lene Lovich, Denis Lavant og arkivoptagelser af Goths, der danser i klubber i 80’erne” for at hjælpe hende med scenen.

Onsdag er blevet fornyet i en anden sæson – og er blevet et af Netflix’s mest streamede shows gennem tidene. For mere, se vores liste over de bedste Netflix -shows, der skal streames lige nu.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.