“Jeg ville faktisk kontrollere, før jeg tweeted ud til internettet”: Troy Baker * stadig * hævder, at han ikke blev bedt om at være i Borderlands 3

Troy Baker v. Borderlands 3 drama viser ikke nogen tegn på at bremse, da Baker for nylig kom ud og sagde under et interview med OnlySP, at han “sagde [han] ville elske at komme tilbage [men] de [Gearbox Software] sagde jeg ikke kommer tilbage “. Det hele startede, da Baker så Borderlands 3 trailer og indså, at Rhys var i spillet, men havde ikke været kontaktet om at gengive sin rolle fra Tales of the Borderlands. Randy Pitchford hævdede, at Baker ikke ville være Rhys i Borderlands 3 efter at hans lyddirektør fortalte ham, at skuespilleren havde slået ned rollen og nu Baker kæmper tilbage og siger, at han ikke fik muligheden.

Fortsat siger Baker, at gearkasseens tidslinje fortæller en interessant historie. Jeg synes, det er interessant, at Randy Pitchford tweeted, at jeg slog det ned, og så sagde han, at han hørte, at jeg slog den ned. Jeg ville faktisk kontrollere, før jeg tweeted ud til internettet “* sip te *. Av. Baker synes at betyde, at Pitchford ikke har et håndtag på fakta, men vi skal vente og se om Gearbox eller Pitchford reagerer på denne seneste udvikling.

Baker modtog næsten universel anerkendelse for sin skildring af Rhys, en af ​​Hyperions medarbejdere, så fans rallyer rundt om skuespilleren. Ikke inkluderende ham i spillet virker bizar, selvom Pitchford har sagt at “Heldigvis, med hvordan Rhys vises i spillet, tror jeg ikke, det rent faktisk betyder noget. Du vil se for dig selv, når spillet kommer ud og du kan være uenig med mig på det eller ej “. Enigmatisk eller hvad? Uanset hvad jeg håber, at dette bliver ryddet op snart, som nu, når vi endelig ved, at vi får Borderlands 3, tror jeg ikke nogen vil have spillet frigivet for at blive syret af denne tvist.

Hvis du er efter flere Borderlands 3 godhed, her er vores Borderlands 3 trailer nedbrud med hver lille ting du måske har savnet, eller se nedenfor for at se vores sammenbrud af teaser trailer!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.