Jeg spillede Monster Hunter World i 500 timer – nu hvor jeg har set Monster Hunter Wilds på nært hold, er her de 13 ændringer, jeg er mest begejstret for

Monster Hunter-serien er ikke fremmed for evolution. 2018’s Monster Hunter: World lagde op til en mere realistisk og naturalistisk fremtid for en action-RPG-franchise, der længe har været præget af anime-ekstremer og respektløs skævhed, mens Monster Hunter Rise beviste, at Capcom stadig er villig til at slå sig løs kunstnerisk og tematisk. Det ser ud til, at de to ting mødes i Monster Hunter Wilds, hvor vi ser studiet kombinere de bedste dele af sine forgængere i et massivt spil, som man godt kunne kalde Monster Hunter World 2.

En 30-minutters demo af Monster Hunter Wilds på Summer Game Fest viste mig præcis, hvad jeg håbede på at se: Monster Hunter World brugt som affyringsrampe for noget større, mere sømløst og mere fantasifuldt. Ujævne kanter som Icebornes besværlige koblingsklo – som nogle spillere blev utilfredse med, fordi den kunne føles obligatorisk og begrænsende – er blevet skåret væk, og i stedet er der kommet funktioner, som jeg har ønsket mig i årevis, og nogle, som jeg ikke vidste, at jeg ville have før nu. Efter 500 timers Monster Hunter World og omtrent lige så meget Rise er her de Monster Hunter Wilds-detaljer, der sprang i øjnene på mig.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde alle vores hands-on-rapporter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.