Jeg slog som en drage: Ishin, men jeg kan ikke stoppe med at spille sin yderst chill i spillet landbrugssim

Mange mennesker ved stadig ikke, at der er en hel-one-landbrugssim, der er gemt pænt i som en drage: Ishin, og det forstyrrer mig meget. Et andet liv, som det kaldes, Whisks Ishins pligtbundne protag til en afslappende ny omgivelse og introducerer en masse livsmæssige mekanik, der har lidt at gøre med hovedkampagnens historie om implacabel hævn. For en som mig, der hårdt dømmer enhver RPG, der ikke i det mindste tilbyder fiskeri som en pusterum fra handlingen, er et andet liv et stort salgsargument for som en drage: Ishin og hovedårsagen til, at jeg stadig spiller spillet a måned efter at have slået den.

Et andet liv kan låses op i kapitel tre, og åbner et pastoralt landskab, du kan rejse til med båd fra havnene i Kyo, når som helst du vil. Når du er der, kan du opdrætte frugt og grøntsager, lave en lang liste med autentiske japanske retter, vedtage kæledyr og opgradere deres egne yndig opholdssteder, prøve din hånd på interiørdesign og udvikle et forhold til Haruka, din nye fosterdatter. Det kan lige så godt være sit eget spil, med en dybde, der kan sammenlignes med Story of Seasons, hvis ikke Stardew Valley.

Et andet spil

"Som

(Billedkredit: Sega) Yum, Yum

"Som

(Billedkredit: Sega)

Som en drage: Ishin giver dig mulighed for at danse, lave udon og race kyllinger – jeg nød hvert minut

Den udvidelige gård, uden tvivl midtpunktet i et andet liv, kan bruges til at plante og høste et ton frugter og grøntsager, som kan sælges eller bruges i opskrifter. Gødning kan bruges til at fremskynde denne proces, men medmindre du er i et travlt, er det ikke vigtigt. Du kan også opgradere gården for at øge dyrkningshastigheden og øge dine chancer for et godt udbytte og installere fugleskremsler for at beskytte dine afgrøder. Der er endda en kyllinge -coop, du kan bruge til at skaffe æg til retter som True Grit Chirashi Sushi og Shrewd Castella.

Min personlige favorit Et andet livs tidsfordriv er madlavning, som inkluderer en glædelig rytme, hvor du skiver grøntsager til et hoppeslag. Den anden madlavningsmekanik er lidt mere rudimentær, som knap-mashing for at blæse i en ovn ild og vende fisk til tiden, men madkunsten er på punkt, ser lige så lækker ud som den underlige livlige falske mad, der ofte vises uden for restauranter i restauranter i Japan. Jeg har altid været fascineret af japansk køkken, og jeg elsker at læse som en drage: Ishins unødvendigt dybdegående beskrivelser af hver skål.

Du kan ikke tage blodudgydelsen ud af et Yakuza -spil

"Som

(Billedkredit: Sega)

“Den eneste advarsel, jeg ville give til Farming Sim -fans, der måske nu ser på et andet liv for deres næste løsning, er, at det stadig er begravet i et ellers meget blodigt spil.”

Den eneste advarsel, jeg ville give til Farming Sim -fans, der måske nu ser på et andet liv for deres næste løsning, er, at det stadig er begravet i et ellers meget blodigt spil. En masse et andet livs mekanik kræver, at du handler din segl for en katana og vove dig ud i den grusomme verden af ​​Feudal-æraen Japan.

For det første, hvis du vil tilberede noget fisk og skaldyr, skal du forlade et andet liv for at fange eller købe din egen fisk, på hvilket tidspunkt du kunne blive afbrudt af Tosa -loyalister ud for dit hoved eller lige så sandsynligt, nogle underlige hvem Ønsker at lokke dig til et badehus for at stjæle dit undertøj. Og så er min pointe: Jeg vil ikke vildlede nogen til at tro, at et andet liv kan nydes isoleret fra som en drage: Ishin.

Et andet eksempel er de omstrejfende katte og hunde, du først skal redde fra Kyo for at bringe tilbage til din gård som kæledyr. Når du først har gjort en indsats for at gennemføre forskellige sidevisninger, som normalt er temmelig hurtige og lette, finder du kæledyr er et andet meget givende træk i et andet liv. Der er et gensidigt forhold til dine yndig katte og hunde, hvor de, hvis du opgraderer deres boligkvarter, vil bringe endnu flere og bedre godbidder tilbage i hovedkampagnen. Men endnu vigtigere er, at de fattige fellas ofte er i ru form, når du finder dem, så der er et følelsesmæssigt incitament til at gendanne deres frakker og give dem det bedste liv, du kan.

Der sker meget som en drage: Ishin, så jeg kan ikke forkaste diskursen for alt for ofte at ignorere charmen fra dets vidunderligt udflettede landbrugssim. Det hele er bare for at sige, at hvis du hidtil har antaget, at et andet liv var en lav, halvbagt afledning fra hovedplottet, er du meget fejlagtigt, og du går glip af det. Jeg kan ikke anbefale det til afslappet landbrugssim -fans, simpelthen på grund af al den mord, du skal gøre, før du får adgang til chillzonen, men jeg vil sige, at min normalt pæne og ryddelige Animal Crossing Island har været fuld af ukrudt siden som en drage: Ishin kom ud.

Elsker virtuel landbrug? Her er bedste spil som Stardew Valley pløjning af et felt lige nu

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.