“Jeg havde brudt et par plader i ryggen, som ikke er en vittighed” Pacific Rim-stjernen Charlie Hunnam på højderne og nedgangen i livet på set

Har du nogensinde spekuleret på, hvordan det er at være en filmstjerne? Ikke bare A-listen ting, deltage premiere, festivaler og frokoster; men virkeligheden af ​​at lave en Hollywood-blockbuster. Hver måned snakker søsterpublikationen Total Film magazine til berømte skuespillere om deres erfaringer. Højerne, laverne, meditationen, skaderne … det er en ubesværet redegørelse for livet på stedet; omend en tropisk isle eller industriel parkeringsplads. I første omgang forklarer Pacific Rim og Triple Frontier-stjernen Charlie Hunnam, hvorfor han undgår mad under scener, sit on-set overlevelse kit og den værste filmoplevelse nogensinde.

Hvad er den første ting, du gør, når du kommer til at sætte?

Jeg går i make-up. Men så gør jeg lidt meditation for at få mig til at fokusere på dagens opgave. Jeg gør nogle stemmeopvarmning … Jeg formoder, at du kunne beskrive det som at finde min stemme.

Enhver on-set overtro?

Jeg kan ikke lide at spise, når en scene er startet, fordi jeg har lyst til, at det vil ændre min energi. Jeg tager aldrig min telefon til at sætte, fordi et af aspekterne ved at handle er herredømme over følelsesmæssig tilstand. Og potentialet for din følelsesmæssige tilstand bliver ødelagt af en form for udvendig indflydelse via telefonen – det er bare for stort af en risiko at tage.

Varm eller kold frokost?

Ooh, varm frokost. Jeg mener, jeg trækker linjen til dessert. Nogle gange forsøger jeg at gøre noget specifikt med min kost, eller jeg kan ærlig talt ikke lide catering og jeg bringer min egen mad. Jeg vil hellere komme op en time tidligt og forberede mad til mig selv for dagen end at føle, at jeg kompromitterede og spiste noget, der ikke vil være godt for mig.

(Billede: © Netflix)

På lokation eller soundstage?

Jeg føler mig altid den mest afslappede og jordforbundne, når jeg er ude i den naturlige verden. Men flipsiden af ​​det er miljøet er næsten ikke så kontrolleret. Jeg var nødt til at gøre en enorm mængde ADR [re-recording dialog] på Triple Frontier, fordi det var meget svært at kontrollere lyden i [junglen i Hawaii]. Jeg fandt dagene at være meget vanskelige på denne film … vi lavede en masse løb op ad bjerge, gennem floder. Og ærligt, selv om jeg kunne lide alt enormt, er der noget træt om at være i en gruppe.

Så hvem var alfamanden på dette?

[griner og pause] Jeg antager, at Pedro Pascal (Star Wars: Mandalorianen) er bestemt den gruppe, der gør hans tilstedeværelse mest følte. Du kunne sætte det på den måde!

Hvad tager du på med dig?

Jeg er en lille smule af en bedstemor med en taske. Jeg forsøger ikke at bruge flasker med engangsbetjening, så jeg tager altid mindst 3 liter vand i flasker, som jeg altid fylder fra et tryk før arbejde. Jeg har altid mit script. Og jeg har altid snacks og en iPod, fordi jeg lytter meget til musik, mens jeg arbejder.

Bedste on-set oplevelse?

Den fortabte by Z – jeg havde lige en virkelig top oplevelse. Det er nok den eneste gang, hvor min ambition for arbejdet og manifestationen af ​​arbejdet var tilpasset. Og sønner af anarki, bare på grund af den oplevelse, jeg havde med fyrene.

(Billede: © Universal)

Og værste?

Stillehavsområdet. Jeg var i denne robot iført denne dragt, der er meget, meget tung og ubehagelig. Og jeg tilbragte fem uger i den sammenblanding, nogle gange i 16 timer om dagen. Jeg ruller altid mine øjne, når nogen skuespiller snakker om filmens vanskelighed. Det er som The Revenant – ja, ja. Jo da. Det var koldt koldt. Kom over det. Men jeg vil fortælle dig i den tredje uge, da jeg havde revet et par plader i ryggen, hvilket virkelig ikke er en vittighed … det var utroligt ubehageligt.

Nogensinde stjålet noget fra et filmsæt?

Ja. Toner af lort. Hele tiden. Når sønene var færdige tog jeg bare alt, der ikke blev spikret ned. Jeg tog motorcykel, mine kort, alle mine ringe og tons kostume. Jeg stjal bare nogle ting fra den sidste film, jeg lige lavede med Guy [Ritchie – Toff Guys]. Han havde mig iført nogle rigtig snappy outfits, så jeg pilfered et par valgvarer.

Bedste wrap party?

Aldrig nogensinde gå til wrap party. Jeg elsker et hurtigt farvel og et fast håndtryk i slutningen af ​​et job. [griner] Ja, en fransk exit – vi behøver ikke at gøre en fuld, fire timers, beruset, sjusket farvel.

Triple Frontier er ude nu på Netflix. Denne funktion vises regelmæssigt i vores søsterpublikation Total film magasin. Hent en kopi nu eller spar op til 58% på et print og digitalt abonnement så du savner aldrig et problem.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.