Jeg har ikke råd til en spil -pc denne cyber mandag, her er hvorfor det er okay

Med leveomkostningerne i Storbritannien så høje som det er, var der en pludselig erkendelse, der ramte mig i løbet af den sidste uge; På trods af mine planer i hele 2022 ville jeg ikke købe en Xbox -serie på Black Friday. Mod de bedste lagt planer for mus og mænd, nej, ville jeg ikke have råd til nogen af ​​Cyber ​​Monday -spil -pc -tilbud, jeg ville dække til arbejde.

Hver gang Black Friday og Cyber ​​Monday Gaming -tilbud kommer rundt, er jeg sikker på, at jeg ikke er den eneste, der føles en enorm mængden af ​​pres for at få mest muligt ud af dem. Især når det kommer til spilhardware, er der ingen bedre tid året rundt for at få nogle af de bedste produkter på billigt. I år, med stigende inflation, kriminelt høje energipriser og endda Tesco -måltider, der får det lidt dyrere, er en frygt for at gå glip af er truende stort for mig.

Det, der gør det hele værre, er, at selvom alt andet bliver dyrere, er tidligere undvigende bits af spilhardware nu til “historisk lave” priser. SSDS, 30 Series GPU’er, DDR4 RAM – Det er alt det mest overkommelige og mest fristende, det nogensinde har været. Og så er der selvfølgelig tilbud om konsoller som Xbox -serien, som nu er på det mest overkommelige, det har været dette kalenderår. Og alligevel, selv til disse lavere priser, er den triste sandhed-jeg har stadig ikke råd til dem.

… men det er okay

Ja, det er trist, at jeg (og jeg er sikker på, at mange mennesker) ikke har råd til nyt spilkit i år. På den anden side, lad os zoome ud et øjeblik. For det første har jeg muligvis ikke råd til en oksekød opgradering til min spil -pc. Det rum, jeg sparer på min tv -enhed til en slank serie S, er muligvis nødt til at forblive ledig i lidt længere tid. Men på den anden side har jeg råd til leje. Mad – indtil videre har jeg stadig råd til det. Jeg bliver muligvis nødt til at give afkald på et par hundrede FPS på pc, men i det mindste er de ovennævnte energiregninger dækket.

Den triste kendsgerning er, at mange mennesker ikke engang er så heldige som i øjeblikket. Ja, forbrugerisme og kulturen omkring Black Friday og Cyber ​​Monday fortæller dig, at du går glip af, hvis du ikke får mest muligt ud af de bedste tilbud, men i virkeligheden er der meget mere, du kan gå glip af.

Cyber ​​mandag tilbud, jeg har råd til

Med det i tankerne er der andre måder at få mest muligt ud af cyber mandag. For eksempel kan du betale £ 1 og få Gamepass Ultimate i en måned (åbner i en ny fane). Du har muligvis ikke råd til en ny spil -pc, men du kunne bruge halvdelen af ​​omkostningerne på en og få en ny GPU i stedet.

På den note – Jeg har samlet et par overkommelige spilaftaler, som jeg har bogmærket den sidste uge og listede dem nedenunder. Hvis nogen af ​​dem appellerer til dig, vil de måske hjælpe med at afværge den grimme FOMO.

Overkommelig cyber -mandag -spilaftale pris "Razer (åbner i ny fane) Razer Wolverine V2 (åbner i ny fane) "Amazon"/ (Åbner i New Tab) £ 99,99 (åbner i New Tab) £ 77,95 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i ny fane) Se alle priser, der "Sony (åbner i ny fane) Sony Inzone H7 (åbner i ny fane) "Amazon"/ (åbner i ny fane) £ 199 (åbnes i ny fane) £ 149 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i New Tab) Se alle priser "Zotac (åbner i ny fane) NVIDIA GeForce RTX 3050 (åbner i New Tab) "Amazon"/ (Åbner i New Tab) £ 279,85 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i New Tab) Se alle priser, der er reduceret pris "Tecknet (Åbner i New Tab) Tecknet Wired Gaming Mouse (åbner i New Tab) "Amazon"/ (Åbner i New Tab) £ 25.99 (åbner i New Tab) £ 11.99 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i New Tab) Se alle priser, der er øget pris "Hyperx (åbner i ny fane) Hyperx Alloy Origins 60 (åbner i ny fane) "Amazon"/ (Åbner i New Tab) £ 109.99 (åbner i New Tab) £ 49.99 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i ny fane) Se alle priser "God (Åbner i New Tab) God of War Ragnarok (åbner i New Tab) "Amazon"/ (Åbner i New Tab) £ 59.99 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i New Tab) Se alle priser, der er reduceret pris "Horizon (Åbner i New Tab) Horizon Forbidden West (PS5 Standard (åbner i New Tab) "Amazon"/ (åbner i New Tab) £ 69,99 (åbner i New Tab) £ 39,95 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i ny fane) Se alle priser, der "En (åbner i ny fane) En pest -historie: Requiem (PS5) (åbner i ny fane) "Amazon"/ (Åbner i New Tab) £ 49.99 (åbner i New Tab) £ 32.99 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i ny fane) Se alle priser, der "Corsair (åbner i ny fane) Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 (åbner i New Tab) "Amazon"/ (åbner i ny fane) £ 89,99 (åbner i New Tab) £ 65,11 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i ny fane) Se alle priser, der "Seagate (Åbner i New Tab) Seagate Firecuda 530 500GB (åbner i New Tab) "Amazon"/ (åbner i ny fane) £ 94,90 (åbner i New Tab) £ 78,97 (åbner i New Tab) Visningsaftale (åbner i ny fane) Se alle priser. Kontroller over 250 millioner produkter hver dag for de bedste priser

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.