“Jeg er et følelsesmæssigt vrag” – Læs de første spoilerfrie reaktioner på Avengers: Endgame

Et par heldige, heldige folk kom til at deltage i Avengers: Endgame verdenspremiere i går aftes. Jeg ved det ved jeg. Jeg er også jaloux. Men i mangel af at kunne se de tre timers episke tidligt, har vi den næstbedste ting: De skyndte, raske reaktioner hos dem, der allerede har set Avengers: Endgame. Du skal ikke bekymre dig, der er ingen spoilere her, men hvis du vil gå helt blind, er det nok bedst at sikkerhedskopiere nu.

Den ultimative finale

Avengers: Endgame har den uundgåelige opgave at spinde en masse superdrevne plader. Der er hele Thanos snap ting at håndtere, indførelsen af ​​nye helte som kaptajn Marvel, og endda muligheden for at vi må sige farvel til en eller to af Jordens mest magtfulde helte. Ifølge de første reaktioner som kreditterne rullede det sig mere end at trække det umulige ud og levere en passende episk konklusion til en tiårig fortælling.

Dette kan ikke understated: #AvengersEndgame er alt, hvad du vil have det og mere. Jeg er absolut gulvet. En perfekt refleksion over de sidste 11 år, der betaler alt på den bedst mulige måde. Uden tvivl om min nye yndlings Marvel Cinematic Universe film. Bedøvet. pic.twitter.com/5LvFw9UEBQApril 23, 2019

Bare kom ud af #AvengersEndgame premieren !! Jeg er gået tabt for ord !! Jeg oplevede filmhistorie. Jeg har aldrig grædt, lo jublede så hårdt på en film nogensinde. Du er ude for en tur! Denne film vil forandring ændre MCU’en hvordan filmiske universer ses !! 23. april 2019

Wow. #AvengersEndgame er svimlende. Det er overraskende på måder, jeg aldrig så at komme og tilfredsstille på måder jeg ikke indså, jeg havde brug for. Det er lidt af den ultimative gave til fans af MCU. Det er meget lang og har et par hikke, men er alt, hvad du håber på og mere. pic.twitter.com/RO97kw9fs5April 23, 2019

Ved ikke, hvordan nogen @MarvelStudios fan går ud af #AvengersEndgame skuffet. Film er fyldt med utrolige sæt stykker og tonsvis af små tegn øjeblikke, der forlader dig vil have mere. En episk konklusion til 10 års Marvel-film. Tak til alle, der arbejdede på MCU. pic.twitter.com/HbXkwuYL5yApril 23, 2019

Bringer følelserne

I tilfælde af at du ikke var sikker allerede, vil vi helt sikkert være i gang med et par tårer, kommer fredag ​​(eller torsdag, hvis du bor over dammen i Storbritannien). Hvis det er tilfældet, ved du hvad det betyder: At gå på en social media blackout og undgå Avengers: Endgame spoilers. Som en afskedsgave er her en snigekig ind i den følelsesmæssige rutsjebane nogle gik igennem om natten.

Forestil dig den bedst mulige version af #AvengersEndgame og på en måde overgår filmen al forventning. Jeg råbte 5-6 gange. Det er den mest følelsesmæssige, mest episke, MCU film. En hyldest til ti år af dette univers og hellig skit den store fan service i denne film. Sååå godt. April 23, 2019

#AvengersEndgame tanker. Stadig behandling: Jeg grinede, jeg græd (flere gange), jeg skreg, men generelt en EPIC, der slutter til Infinity Saga. #EndgamePremiereLA #Avengers #Endgame #whateverittakesApril 23, 2019

Jeg vil ikke forkæle noget overhovedet, men jeg vil sige, at jeg grinede, jeg råbte, jeg græd, jeg jublede, jeg grinede, jeg græd igen og så gav hele publikum det en massiv stående ovation. Og så græd jeg igen. Vær klar, børn. Være. Klar. # AvengersEndgameApril 23, 2019

Alt jeg skal sige om @Avengers #EndGame er, at jeg er et følelsesmæssigt vrag og ikke kan stoppe med at grædeApril 23, 2019

Tro på hypen

Indrøm det. Du var lidt bekymret Avengers: Endgame ville ikke leve op til forventningerne, ikke sandt? Men bekymre dig ikke: den generelle konsensus, hvis vi ikke har noget at frygte, og vi vil nyde det lige så meget, hvis ikke mere end Avengers: Infinity War. Oh snap.

Bare kigget på Avengers: Endgame. Jeg tror ikke, at hyperbolle er mulig for denne film. Det er den ultimative Marvel-film på alle mulige måder, og ord kan ikke beskrive, hvor episk det er. Og ja, Hawkeye er en rockstar. April 23, 2019

Så jeg så lige #AvengersEndgame, og jer er ikke klar til shiiiiit. Alle teoretiseringen forberedte dig ikke på dette. Jeg råbte meget, jeg kastede mine hænder i luften og skreg højt. Det er utroligt. #EndgamePremiereLA #Avengers #EndgameApril 23, 2019

Omfanget af Avengers: Endgame er umuligt at sætte ind i ord. Hvilken Fiege MCU opnået i løbet af de sidste 10 år har ført til dette herligt mesterlige øjeblik i biografen det er virkelig tankegang, hvor smukt tempoet denne historiefortælling er. Perfekt afbalanceret. Som alle ting skal være. April 23, 2019

UTROLIG!! #AVENGERS #ENDGAME bringer hele MCU’en til en spændende, spændende og dybtgående bevægelse fuldstændig tilfredsstillende konklusion! Det er en * BEAUTIFUL * film! Sjov, smart, klog, BRILLIANT! Perfekt blanding af handling, hjerte humor! Dette er så godt som det bliver! Bedste superheltefilm NOENSINNE! pic.twitter.com/dMeLtvO7GyApril 23, 2019

De negative Avengers: Endgame reaktioner

404: Filen blev ikke fundet.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.