James Bond -redaktører kritiserer Oscars udsendte ændringer på BAFTAS

"Daniel (Billedkredit: MGM)

Ingen tid til at dø redaktører Tom Cross og Elliot Graham har udtrykt deres skuffelse over de nylige ændringer, der er foretaget i Oscars -udsendelsen.

I år finder præsentationen og accept af følgende priser sted en time før fjernsynsceremonien: Bedste dokumentarfilm, bedste filmredigering, makeup og frisør, original score, produktionsdesign, animeret kortfilm, live action kort film og bedste Præstation i lyd.

De vil stadig blive optaget, men vil blive redigeret i live -udsendelsen. Denne kontroversielle tilgang blev vedtaget en gang før og forladt derefter straks i 2018 efter branche -tilbageslag.

“Jeg mener, at jeg taler for mig selv, jeg er ikke fan,” fortalte Cross til Variety (åbner i en ny fane). “Jeg tror, ​​det masserer hele proceduren, jeg tror, ​​det er ikke, hvad filmkunst og videnskab Bronze. Alle disse nominerede, alle disse mennesker, fortjener at stå op på samme måde som alle andre gør. ”

Graham tilføjede: “Det er vores tur til at sige ‘Det er ikke okay,’ sagde han. “Jeg voksede op og ville være et akademimedlem, og den drøm blev til virkelighed. Jeg tror, ​​det er kneppet. Og jeg tror, ​​de er nødt til at tænke over det.”

Parret tog BAFTA hjem til bedste redigering. Ingen tid til at dø er også op til tre Academy Awards: Bedste originale sang, bedste præstation i lyd og bedste visuelle effekter.

De 94. Academy Awards udsendes den 28. marts på ABC i USA og på Sky Cinema i Storbritannien. For mere om Oscars, se den fulde liste over nominerede og vores Oscars 2022 -forudsigelser.

Emily Garbutt

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alt film og tv-relateret på tværs af de samlede film- og SFX-sektioner. Jeg hjælper med at bringe dig alle de seneste nyheder og også den lejlighedsvise funktion. Jeg har tidligere skrevet til publikationer som HuffPost og I-D efter at have fået mit NCTJ-eksamensbevis i multimediejournalistik.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.