Installer Breath of the Wild 30 gange med denne $ 77.90 400GB microSD-kortaftale

Da jeg købte min Nintendo Switch ved lancering for to år siden sammen med et 128 GB microSD-kort, forstod jeg ikke, hvor hurtigt mit spil download ville fylde det til brimmen. På tidspunktet for denne skrivning har jeg kun 23 spil i mit bibliotek, og jeg har allerede fjernet tre af dem. Som det viser sig, er 128GB ikke nok. Men selv for kun to år siden ville noget mere rummeligt end et 128 GB microSD-kort have sat mig tilbage en lille formue, medmindre jeg var komfortabel med at købe fra skyggefulde, utroværdige mærker, jeg aldrig har hørt om.

I dag koster et 400 GB microSD-kort en brøkdel af, hvad den engang gjorde. Faktisk kan du lige nu købe en på Amazon for 77,90 dollar, 19% af den oprindelige listepris. Med den mængde lager fjederbelastet inde i din Switch, kan du installere The Legend of Zelda: Breath of the Wild næsten 30 gange. Men da Nintendo ikke giver dig mulighed for at installere det samme spil på en enkelt konsol mere end én gang, så ser du virkelig på et kort, der kan gemme op til 30 spil, du selv vælger, så længe hver enkelt optager 13 GB eller mindre. Desværre er du begrænset til en markant mindre mængde, hvis et af disse spil er den chonky 31,5GB NBA 2K19.

SanDisk Ultra 400GB microSDXC til $ 77,90 på Amazon
Hvorfor overspændes på lagerplads, når du ikke behøver? Dette 400GB SanDisk microSD-kort er fra et brand, du har hørt om, og det vil gemme en masse selv de mest komplette Switch-biblioteker. Vis Deal

Fordi den leveres med en SD-kortadapter i fuld størrelse, er det aktuelle SanDisk Ultra microSDXC-kort perfekt til at tage screenshots og fange gameplay-videoer. Selv om vi begynder at se bærbare computere og desktops eliminerer indfødte SD-kortspor helt til fordel for USB-C-dongler, vil gamle brugere sætte pris på evnen til simpelthen at skubbe microSD-kortet i en større adapter og derefter ind i deres computere for at redigere deres Gemt indhold, før du uploader og deler det online.

Da dette SanDisk microSD-kort normalt normalt sælger til $ 95,99, og andre på Amazon synes at gå op på $ 140, er $ 78 en lille pris for at betale for bekvemmelighedens luksus og udvidelse. For mere Switch-lagringsaftaler, se vores pakke af anbefalinger til Nintendo Switch SD-kort.

Nogle netbutikker giver os et lille stykke, hvis du køber noget gennem en af ​​vores links. Læs vores affiliate politik for mere info.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.