IKKE PANIC: En ny Borderlands teaser trailer er her, og den er så stilfuld, det gør mine øjne ondt

Med Borderlands 3 vil vi næsten blive annonceret i PAX East, vi langt om længe har en teaser trailer, og selvom det ikke har nogen gameplay det er herlige. Du kan se det ovenover, og ved at se ud Gearkassen er gået alle sorte sejl, der skænker os Vault Hunters en slank marmoragtig skulptur af alle de centrale spillere, som vi skal blive bekendt med i hvad der skal være fortsættelse til Borderlands 2. Men siden det sidste Borderlands-spil at komme ud, var Borderlands Pre-Sequel, det er nogens gæt hvornår Borderlands 3 skal finde sted. For at være ærlig, bad jeg stadig i lyset af, at Borderlands 3 næsten er blevet bekræftet, så jeg er okay med denne midlertidige mangel på information – vi kan finde ud af mere den 28. marts i Gearbox’s PAX East stream, som starter kl 19:00 GMT / 2:00 EDT / 11 AM EDT. Jeg kan ikke vente. Helt seriøst.

Læs mere

19 ting du savnede i den nye Borderlands trailer: Lille Tina er voksen, Lilith er din fjende (?), Og Atlas kan have en psyko hær

Tegn både gamle og nye er i Borderlands 3 teaser, og ja, det ligner Lilith, Brick, og Mordecai vender tilbage, selvom der ikke er noget tegn på Roland (RIP). Jeg har skrevet en fuld Borderlands 3 trailer nedbrydning afslører, hvis du vil synke dine skag-lignende tænder i hver eneste detalje du måske har savnet, men hvis denne trailer er noget at gå forbi, Borderlands 3 holder alt, hvad der gjorde Borderlands, Borderlands 2 (og præ-sequel) så specielt: vores kerneafspilning af tegn vender tilbage, grundlæggende ondskaber som psychos, skag og rakk forbliver de samme, og der bliver våben. Masser af kanoner. Nu, hvis du undskyld mig, skal jeg gå og se det en anden 23 gange. Døm ikke mig. Du ved hvad de siger: en gang en Vault Hunter, altid en Vault Hunter.

Hvis du er salivating for nogle FPS handlinger efter at have set denne teaser, her er den bedste FPS spil at spille lige nu eller se nedenfor for at se de hemmeligheder, vi fandt i traileren!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.