Ikke en April Fools ‘: Borderlands 3 kan omfatte en flamethrower inspireret af Elon Musk

Elon Musk og hans Boring Company ‘Ikke En Flamethrower’ flamethrowers blev noget af en internetsensation sidste år, så meget, at Randy Pitchford tilsyneladende har til hensigt at medtage en henvisning til brandspy gadget i Borderlands 3. Jeg lover at dette ikke er en April Fools ‘vittighed. Twitter-udvekslingen mellem de to betyder, at en Borderlands 3 Elon Musk Flamethrower kunne meget vel blive en ting, og Musk selv kan endda skrive smagsteksten til pistolen og drengen, det er noget, jeg skal se.

Elon – Jeg vil tilføje dette til vores næste Borderlands spil. Super alvorlig. Lad mig vide, om du vil skrive smagteksten. Du har måske allerede gjort det – vi løfter bare det fra en af ​​dine tweets.January 29, 2018

Borderlands har altid været berømt for at inkludere straight-up latterlig kanoner, herunder en kaldet Bane, der lige skreg til dig, når den blev fyret (sjovt faktum: Stemt af Ashley Burch of Aloy berømmelse), en anden, der skød sværd, og endelig en pistol, der skyder kugler i en X-formation. Så med en flamethrower som har en “kryptocurrency” safeword og inkluderer en gratis blockchain er det egentlig ikke det ud over det sædvanlige, for at være ærlig. Hvordan ville et sikringsord selv arbejde? Skriger din karakter højt, når de genindlæses, eller siger pistolen det, når den er løbet tør for flammerbrændstof? Jeg ville ikke sætte noget af det forbi sindene bag Borderlands 3’s våben. Plus, hvis du ser i den seneste Borderlands 3 trailer, kan du se, at der er et meget kort glimt af en flamethrower i brug – måske er det Musk’s flamethrower i aktion. Vi må bare vente og se …

Hvis du vil have flere oplysninger om Borderlands 3, så tjek vores Borderlands 3 trailer nedbrud eller giv videoen under et ur!

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.