I time-loop shooter Lemnis Gate er du lige så meget din egen værste fjende som den person, der forsøger at dræbe dig

"Lemnis (Billedkredit: Frontier)

Mit navn er Joe, og jeg er virkelig, virkelig god til Lemnis Gate. Faktisk er jeg måske den bedste Lemnis Gate -spiller i verden lige nu. Fordi mens vi taler, har den chump, jeg står over for i denne online turn-baserede 1v1 shoot-out, implementeret Karl først, en laserblæsning automattank, som jeg ville have beholdt indtil mindst anden eller tredje fase af denne multi -fasemøde. Se på, hvor tilfredse de er med sig selv, der uden tvivl springer rundt på Djævelens Lair -kort og belyser det første mål og det andet og det tredje. Hah, lad os se, hvor modige de er, når det er mit skud.

Den farvekodede bjælke oven på skærmen viser nu 3-0. Okay. Jeg er oppe. Tid til at genoprette pariteten på resultattavlen. Men hvem skal først føre i kamp? Ikke Karl, tydeligvis. Måske Kapitan, udstyret med en automatisk riffel og frag granater? Eller hvad med Rush, med deres Dual Shredder håndpistoler og hastighedsfremkaldende Kinetic Booster? Måske skulle jeg oprette nogle tårnangrebspoder med Vendetta, eller placere nogle lammende nærhedsminer som Deathblow?

Beslutninger, beslutninger. Det er rigtigt, Vendetta. Min modstander er skål!

Pssst. Hej hvordan går det? Jeg er Joe fra fremtiden, mindre end et minut fra nu. Han synes, han har det godt i Lemnis Gate, men det er han ikke imellem os. Han lærer det på den hårde måde om et par omgange, men jeg lader ham hygge sig lidt endnu, før jeg sprænger hans boble. Lad os indhente længere nede på siden.

Vi er på toppen af ​​verden

"Lemnis

(Billedkredit: Ratloop Games)

Jeg er i brand. Alvorligt er dette en absolut kageoplevelse. Disse mål, min showboating -modstander fangede for et øjeblik siden? Bang, bang, og det er rigtigt, bang. Alt vendt til min fordel. Jeg havde endda tid til at cirkulere tilbage, plante et par tårne ​​og spilde den orgeløse følelsesløshed med et punktløst blast af min Scatter Gun i hovedet. 3-0 er hurtigt blevet til 0-3, og det hele kommer op til roser for din virkelig fase to? Kom med det.

Hej. Det er mig igen. Hør, jeg bifalder forbi Joes følelse af præstation, men hvad han ikke er klar over endnu, er at tænke mindst et sving fremad er afgørende for succes i Lemnis Gate. I modsætning til andre arenaskydere betyder spillets serie af nulstilling af tidssløjfer, at hver handling i kamp efterlader en varig blueprint på konkurrencen som helhed. Kampene opdeles i runder, og den spiller, der har fanget flest checkpoints, kendt som mål, ved kampens slutning vinder. Når en spillers tur er slut, gentager alle deres træk i den runde sig i den næste. Hver operatør sendt i kamp spiller i 25 sekunder, indtil tidsløkken nulstilles. I 25 sekunder er Joe på toppen af ​​verden. Men jeg tror, ​​du ved, hvor det går hen.

"Lemnis

(Billedkredit: Ratloop Games)

“Rush forsøger at unddrage krydsildet, han vasser ind i Toxins giftige overspill og falder død på stedet. Vores modstander renser hus og fanger alle målene, og indvarsler slutningen på vores fælles, skæbnesvangre rejse. Vi er vores største fjende. ”

Joe, 50 sekunder inde i fremtiden

Højre, fase to. Lad os se Karl få deres tilblivelse en gang til. Helt ærligt kunne jeg se Vendetta tørre gulvet med et haglgevær hele dagen. Hvilket syn at se! Okay, her er hvor jeg dobbelt tilbage for at tænde de resterende mål, lægge affald til min automatfjende og – hæng på! Hvad er det for et helvede ?!

Gearene drejer.

Hvor fanden kom Striker fra? Nej, undvig kuglerne! Undgå kuglerne, Vendetta, undvig de vanvittige kugler! Aaaaarrrgggh. Jeg er død! Vendetta er død! Og hvis Vendetta er død, kan de ikke tænde målene. Og hvis de er døde, kan de ikke lægge kanontårnene.

Pennen falder.

Og hvis de er døde, kan de ikke dræbe Karl, og … åh, lort! Jeg er skruet sammen. I et øjeblik er det tilbage til 3-0, og en jublende angriber danser foran mig og tøver mig og nyder min lammende mangel på fremsyn. Okay, dit sjovt lort, handskerne er slukket. Du går ned!

Tålmodighed, Joe, tålmodighed! Brug et sekund til at planlægge dit næste træk.

Eh? Hvem er du?

Jeg er dig, 50 sekunder fra nu. Din gung-ho tilgang virker ikke. Tro mig, jeg har levet (og døde som følge af) det. Hvis vi fortsætter ad denne vej, mindre end et minut fra nu, vil flere kammerater være faldet, vi vil have endnu mere blod på hænderne, og vores modstander vil have et endnu større smil strakt over deres pompøse lille ansigt.

Okay … så hvad foreslår du?

Vi skal tænke taktisk. Du har ret, vi skal redde Vendetta, at få disse tårne ​​tilbage i spillet kunne virkelig hjælpe os i det lange løb. Men lad os være kloge over det.

Ret. Okay. Tænke. Lad os implementere Toxin, sprint til modstanderens indgangsport og oversvømme området med Tox Cannon. På den måde kan vi ramme både Karl og Striker på én gang, hvilket skulle give vores revitaliserede Vendetta mulighed for at opsætte tårnene og tænde målene som før.

Nu tænker du. Det lyder som en plan, lad os gå!

Mig vs mig selv vs jeg

"Lemnis

(Billedkredit: Ratloop Games)

Og så ser vi på, hvordan Toxin springer ned ad kortets højre flanke og laver en beeline for vores modstanders indgangsport. Vores betroede operatør sprøjter giftig gum over hele butikken – skummer vægge, jorden, træerne og alt det andet i et tykt lag skummende, lysende grøn væske – sikkert inde i deres beskyttende hazmatdragt. Som planlagt falder både Karl og Striker, og vi summer. Hvilket resultat! Jeg elsker det, når en plan kommer sammen, så siger John “Hannibal” Smith, og jeg og mit fremtidige jeg er virkelig A-holdet i dette scenario.

Utroligt arbejde! Lad os nu bygge videre på dette momentum og tvinge vores overhånd. Nu er vores chance for at bringe dette hjem.

*Suk*. Chance ville være en fin ting.

Vent, hvem er du?
Vent, hvem er du?

Jeg er jer, men yderligere 50 sekunder ud i fremtiden igen. Jeg hader at være bærer af dårlige nyheder, men vores store plan virker ikke. Vi er færdige for.

Dræber de toksin?

Det gør de til sidst, ja, men det er den mindste af vores bekymringer. I vores næste fase sender vi Rush ud, der bliver fanget i en blus af venlig ild fra de forbandede tårne, vi kæmpede så hårdt for at redde. Endnu værre, da Rush forsøger at unddrage krydsildet, vader han ind i Toxins giftige overspil og falder død på stedet. Vores modstander renser hus og indfanger alle målene, og indvarsler slutningen på vores fælles, skæbnesvangre rejse. Vi er vores største fjende.

Du godeste. Jeg er ikke den bedste Lemnis Gate -spiller i verden lige nu.

Jeg vidste godt, at din gung-ho tilgang i fase et ville koste os, Joe. Se hvad du har gjort!

Se hvad jeg har gjort ?! Det er din dumme tænkemands råd, der har kostet os hele kampen. Tålmodighed, min røv!

Guys, fyre, rolig! Se, vi er alle sammen døde alligevel, så lad os bare trække en grænse under denne, ja? Jeg har en plan, som måske bare hjælper os med at vinde næste gang. Lyst til et andet spil?

Ja. Naturligvis.

Selvfølgelig gør jeg det. Skynd dig og tryk på lanceringen.

Lemnis Gate er ude nu på PC, PS5, PS4 og Xbox Series X. Se vores bedste FPS-spil liste for flere first-person-shooter shenanigans.