I 2019 er nøglen til bekæmpelse af udbrænding inde i Animal Crossings absurde landsbyliv

En gammel busted stereo, knirkende gulvbrædder, der synger med hvert trin og fire små vægge med et robust tag. Det blev alle givet til mig inden for de første fem minutter af Animal Crossing, og jeg tror ikke, jeg har haft et lykkeligere øjeblik i et spil siden. Første gang Tom Nook gav mig nøglerne til mit eget lille stykke af livet var første gang jeg virkelig følte mig afslappet i et spil. 2002, året Animal Crossing: Befolkningstilvæksten kom ud i Nordamerika, kan føle sig som en levetid siden, men hukommelsen kommer stadig ind i mit hoved nu og da næsten 17 år senere.

Mens Nook, det venlige ansigt af Animal Crossing Capitalism, opfordrede mig til at begynde at arbejde for at betale det lån, han bekvemt tog ud i mit navn, så jeg ville have et sted at sove, der var ingen renter, der blev opkrævet, ingen deadline og intet reelt pres for at få det gjort. Den følelse er så udenlandsk ser tilbage på det i dag. Jeg føler sjældent, at jeg har tid til at sætte mit ansvar til side og bare … træk vejret.

Burnout – eller følelsen af ​​kronisk træthed fremkaldt af en følelse af, at vi altid skal arbejde – dominerer absolut videospilbranchen i dag. Alle fra Overwatch League-proffer til indie-udviklere, såvel som de fleste årtusinder, lider af det. Hvis jeg nogensinde får et øjeblik med nedetid, føler jeg mig utroligt skyldig i, at jeg ikke bruger det til at indhente ubesvaret arbejde. Der er en god chance for at du sikkert føler det samme.

Det begreb er ikke kun skadeligt, det er antitetisk at leve et godt og sundt liv. Hvis vi gør noget i 2019, skal vi tage et skridt tilbage og indse, at uanset hvor meget vi føler, at vi skal arbejde, skal vi hvile og nyde selskabet med vores kære endnu mere. Mens det kan synes lettere sagt end gjort – især for personer, der har familier til at støtte – Animal Crossing er det perfekte spil at finde fred i.

Spillet er designet omkring afslapning gennem simpel progression, præsenteret gennem en landsby, der er fuld af beroligende opgaver, der kan tage dit sind ud af den virkelige verden. Det er mere end det selv – der lægges vægt på at bremse og slappe af for at slappe af. I kernen i serien handler Animal Crossing langsomt om at komme igennem spillets forskellige systemer, herunder at tilføje nye værelser til dit hjem ved at hæve penge, udfylde museet ved at fange bugter, fisk og fossiler samt bygge venskaber med andre landsbyboere gennem hverdagens interaktioner.

“Men uden for nogle uhøflige kommentarer fra forsømte landsbyboere er der absolut intet i spillet, der forsøger at skubbe dig for at få det gjort”

Men uden for nogle uhøflige kommentarer fra forsømte landsbyboere er der absolut ingenting i spillet, der forsøger at skubbe dig for at få tingene gjort. Butikker tæt på faste timer for at afskrække sene aften arbejdssessioner, kommer fisk og bugs kun ud i visse dele af franchiseens real-time sæson-system, og Nintendos varemærke “du har spillet for lang tid, a-break ‘meddelelser stammer fra dyrens dialog.

Selv samleobjektene er relativt stressfrie. Der er ikke en let at finde tæller, der fortæller dig, hvor mange fejl, fisk eller fossiler du havde forladt til at indsamle. Den mest stressende del af serien er, da jeg forsøgte at samle alle fisk, fossiler og bugs så hurtigt som muligt, og det værste eksempel på dette var skorpionen.

Hjemsøgt af skorpioner

Skorpionen er en af ​​de sjældneste bugs i Animal Crossings 3DS eventyr New Leaf. Det flyver ikke rundt, sidder på et træ eller spytter af når du går tæt på det – det angriber faktisk dig, hvis du nærmer dig det med et net. Du bliver sendt hjem med et ubehageligt stik, hvis du kommer for tæt. Dens lejepris er så lav, at du kan skure byen i sommermånederne, når fejlen er ude og om, og komme op med absolut ingenting. Jeg har også gjort det på flere varme sommernætter efter kl. 19.00, når det lille dyr kommer frem fra sit hul. Jeg har gået fra stranden til centrum, vandfald til rådhuset, og alt derimellem håber at få et glimt af den lille skurk.

Bedste Nintendo Switch spil

Leder du efter noget nyt at spille, mens du venter på Animal Crossing Switch? Hvorfor ikke tjek vores liste over de bedste Nintendo Switch-spil.

Helt uheld kom min vej – jeg opgav og slukkede systemet. Jeg ønskede at fange en skorpion, men jeg ønskede det ikke eller nogen anden menial opgave i Animal Crossing at være fokus hver gang jeg hoppede på, så jeg besluttede at glemme det og fokusere på at have det sjovt.

Et par uger senere på en skarp søndag i august startede jeg op min 3DS sent om aftenen for at fange sommer fyrværkeri showet. Jeg slentrede over hele byen og så på farverne, der brød ud i himlen – ingen net, ingen bekymringer. Jeg stoppede et sekund ved siden af ​​floden for at smide ud af min fiskelinie, og det var da jeg så det. En skorpion var omkring femten pote udskrifter væk fra mig; Jeg gik ikke ud på at kigge efter det, og det var bestemt ikke på udkig efter mig, men vi fandt hinanden.

Adrenalin, som er et kedeligt skynd at få, når man spiller Animal Crossing af alle ting, brændte mig, da jeg kom ud af nettet og skyndte mig den lille monstrosity. Normalt vil du gerne snige sig om det, hvis du kunne, da forskellen i sekunder mellem at fange ting og få stung er lille. Jeg troede, jeg havde haft min heldige pause – det så mig ikke så jeg kunne hurtigt svinge og score. Luck var på min side den dag, da jeg scorpion op i scorpion i mit crusty gamle net.

Nu, hvis jeg havde brugt timer på at jagte ned arachnidet og endelig fangede det, ville jeg nok have lagt spillet ned eller flyttet videre til næste punkt på min tjekliste (hvilket sandsynligvis er værre). I stedet skete alt ved en tilfældighed, og jeg blev forfrisket og ophidset af den chancemøde. Jeg tog en pause fra min selvpålagte, i-game forpligtelse og noget stort sket som følge heraf.

Det er muligt at det var held og lykke, da nogle spillere vil snuble over en scorpion i deres første par dage at spille, mens andre vil bruge uger på at finde en. Men på den ene eller anden måde kan det tage en tilsvarende fordel at tage tid for dig selv i det virkelige liv. Genopladning af batterierne kan forberede dig til den næste mulighed – det er en pludselig ide, der hjælper dig med at overvinde forfatterens blok, løse et problem på arbejdspladsen eller hjælpe med i dit familieliv. Skorpionen var mit problem, og det løste sig selv med lidt indsats fra min side. Nogle gange er det vigtigt at træde væk og komme tilbage med et nyt hoved for at tackle livets problemer; Nogle gange, i livet og i Animal Crossing, er det alt, hvad det kan tage for at gøre en udfordring, der er meget lettere at overvinde.

Det er passende, at vi modtager Animal Crossing Switch i 2019 – det betyder, at vi får mulighed for at konfrontere og tackle udbrænding inden for Animal Crossing, hvordan vi vil og når vi har brug for. Alle bør tage lidt tid til at bremse, i år og altid, selvom det betyder skorpionen – dine skorpion, men det kan manifestere – bliver nødt til at vente lidt længere tid for at blive fanget.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.