Hvorfor skal du spille … Fallout 4

Har du nogensinde spekuleret på, hvad der er så godt ved Fallout -spil? Eller spillede du det for et stykke tid siden og hoppede af det? Vi har besluttet at besøge nogle klassiske spil som Fallout 4 med en super fan, der guider en kollega gennem spillet, mens vi forklarer, hvad der er så godt ved det.

Denne uge spiller Tom og Leon Fallout 4, 2015 Action Role-Playing Game udviklet af Bethesda.

Da vi gennemgik Fallout 4, sagde vi, at det er “et stort spil, det er alt, hvad du vil have det til at være. En enorm RPG, shooter og verden at udforske, der kun er begrænset af din fantasi og ønske om at udforske.”

Denne åbenhed er netop det, Leon elskede ved spillet, og hvad Tom sprang oprindeligt af. Så denne gang vil Leon give Tom et par tip for at få ham i gang og hjælpe ham med at udforske denne enorme verden, hvor alt kan ske, selv en mutant, der kører mod dig med en atombombe.

Hvis der er et klassisk spil, vil du have os til at gå tilbage og spille, så lad os vide det i kommentarerne.

"Tom Tom Farthing

  • (åbner i ny fane)

Videoproducent

Jeg er nogen, der bare er forelsket i alle ting -videoer, især videospil. Mit job involverer at tage alt det hårde arbejde, som resten af ​​teamet gør (artikler, bedste lister, guider osv.) Og stjæle dem for at blive til en video. Jeg findes måske bag kameraet foran det, redigerer video, laver en voice-over, dybest set alt, hvad der skal gøres for at lave en interessant video. Jeg har arbejdet på Super Corporate Places (The Financial Times) til Super Not Corporate Places (Unilad) og overalt derimellem. I øjeblikket er jeg i øjeblikket på et strategispil over flere enheder og konsoller, så jeg prøver at spille Darkest Dungeon, Total War, Football Manager og Divinity Original Sin 2 på samme tid. Håndteringen er et strategispil i sig selv.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.