“Hvorfor afsluttede jeg Metal Gear Solid 4 for 13. gang – ved at gemme sig i en kasse for en dag”

Old Snake slog bare mine lys ud. Bogstaveligt talt. Jeg taler ikke om, hvordan en faglig koreograferet Hideo Kojima cutscene gulede mig; Jeg mener Metal Gear Solid 4: Patriots Pistoler (MGS4) er faktisk ansvarlig for at skære strømmen til hele min lejlighed. Hvorfor har mine lys brækket? Endnu vigtigere, hvad i helvete har noget af dette at gøre med mig færdig med den strålende, men omstridte, MGS4 en helt forbavsende 13 gange? Ja: Tretten. Ok, jeg kommer til det.

  • De bedste Metal Gear Solid spil, rangeret

Før jeg dræber ind i min obsessive nedstigning i galskab, lad os tage elefanten i rummet: MGS4 – først udgivet på PS3 i 2008 som en PlayStation-eksklusiv, og nu tilgængelig som en gratis PS3-download på PS Plus – er ikke til alles smag. Serie skaberen Hideo Kojima vender helten Snake ind i en pensionist, så beder han farvel i en overblown, overbærende finale; fan favorit Meryl gifter sig med en mand med forbløffende IBS; kæmpe mech Metal Gear Rex kæmper Metal Gear Ray; Slange tilfældigvis slår penis ud af en statue. Hvis det lyder som gibberish, gjorde det ikke meget mere mening, da MGS4 debuterede for 11 år siden. Nogle elskede sine fanboy-behagelige nikker, andre fordybede på den mere sammenhængende fortælling om Metal Gear Solid 3: Snake Eater, et jungle-overlevelseseventyr, som tiden har cementeret som Kojimas mest sammenhængende, men dristige, MGS-spil.

Jeg ville bare have et trofæ, der involverede at lade min PS3 løbe uden tilsyn i timevis. Hvilket bringer mig ret tilbage til mit største øjeblik af skam / mest herlige triumf. Billedet scenen: Det er den solrige sommer i 2012. I stedet for at baske i sjældne skotske solskin beslutter jeg det er afgørende, jeg tjener det nyligt udgivne platin trofæ i MGS4. Ingen megen feat: du skal færdiggøre spillet mindst otte gange før den pot pings. Og mens MGS4 bliver lettere med hver gennemspilning, ser du på en solid 15-20 timer til den første færdiggørelse. Og omkring 3-5 timer for hver efterfølgende løbe igennem … så du kan se, hvordan tiden stabler op.

“At forlade MGS4, der kører på PS3 i ni timer lige, er nok til at dræne min elektriske top-up kort helt … hvilket fører til strømafbrydelse”

Jeg bor i en lejlighed med den værste elopsætning, der nogensinde er opfundet. Det er et af de dumme systemer, hvor al din magt kommer fra en generator toppet op med et swipe kort. Det er helt vidunderligt, at manglende regelmæssig betaling af penge resulterer i en øjeblikkelig strømafbrydelse, når din balance når nul. Og ville du ikke vide, forlader MGS4 kører på din PS3 i ni timer lige er nok til at dræne det helt. Farvel, lys. Alt dette lyder som en grimles murmurer, uden tvivl. Nå, det er det, der forsøger at fortælle den pladespinning, der kræves for at låse op for spillets skræmmende vanskelige lyde i Battlefield-trofæet.

Den kritiske og mest forfærdelige udfordring af spillets 34 bit sølvtøj, det opgaver dig med at låse op for iPod Snake Eater-sporet, hvilket igen kræver, at du samler en serie på 40 emblem. Forvirret endnu? Det er endnu sværere at gennemføre. Disse infernalske mærker er alle bundet til dyrenavne, og hver enkelt kan kun tjene ved at udfylde visse parametre under et gennemspil. De modsætter sig også hinanden: nogle spørger dig om at dræbe et bestemt antal fjender, mens andre kræver en ikke-dødelig afslutning. Derfor otte forskellige kører.

De fleste emblemmer er nemme at låse op. Frisk 50 bad guys for the Ant. Trigger 100 advarsler til ko. Uh … skjul slange inde i en tromme kan i en time at tjene skildpadde. Jeg har faktisk indarbejdet den sidste i den frygtede Kylling-playthrough; et løb hvor du skal afsætte 100 advarsler, dræbe 500 fjender, dø 50 gange, brug 50 helbredsartikler og værst af alt skal du tage mindst 35 timer for at afslutte spillet. For en person, der allerede havde afsluttet MGS4 fem gange i de fire år mellem spillets udgivelse og det forladte trofæplaster, var det sidste nummer en rigtig stickler. 35 timer ?! På dette tidspunkt vidste jeg spillet så godt, jeg kunne gøre det i en skygge over fire.

Og her kommer sanitetsbekymret opløsning til denne fortælling: For at blæse min færdiggørelsestid forlod jeg bevidst min PS3 med Snake gemt i en tromme i den bedste del af en dag, mens jeg gik på arbejde. Cue en drænet kortmåler og en total blackout afventer mig en muggy juli aften. Jeg sagde at han bankede mine lys ud. Er MGS4 den mest jumblede, forvirrede titel Kojima nogensinde har lavet? Måske. På trods af at den har flere cutscenes end gameplay, er det testamente til spillets komplicerede, nostalgiske og dybt lagede geni, som det inspirerede sådan hengivenhed i mig. Jeg er den vanvittige, der har afsluttet MGS4 13 gange. Jeg bifalder jeres medlidenhed.

Hvordan Metal Gear Solid manipulerede sine spillere advare os om en alder af falske nyheder og dataovervågning

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.