Hvordan en Final Fantasy 14 -spiller bruger en Ring Fit til at udforske Eorzea

"Final (Billedkredit: Square Enix)

Controller -modder SuperLouis64 har brugt sine talenter til at kombinere Nintendo Switch Ring Fit -vedhæftet fil med Final Fantasy 14 til at være vært for et velgørende formål i MMO’s verden af ​​Eorzea.

SuperLouis delte en opdatering om sit Final Fantasy 14 -projekt i en nylig tweet. “I øjeblikket kan du ikke gå frem eller tilbage uden at jogge/køre IRL,” forklarede han. “Selvfølgelig ville det ikke være en leg -dag uden squat -kontrol. Kampen har brug for flere test, men generelt har vi gjort gode fremskridt.”

Bare en hurtig opdatering til mit #ffxiv x #ringfit -projekt. ? & zwj; ♂️? I øjeblikket kan du ikke bevæge dig frem eller tilbage uden at jogge/køre IRL. Selvfølgelig ville det ikke være en bendag uden squat -kontrol. Combat har brug for mere test, men generelt har vi gjort gode fremskridt. Mere info denne fredag! ? pic.twitter.com/Ab1IOh1ri8 12. oktober 2021

Se mere

Vi nåede ud for flere detaljer, og SuperLouis bekræftede, at selve spillet slet ikke er blevet modificeret, det er bare at registrere input sendt af Joy-Cons af alle ting.

“Jeg var i stand til at oprette et system, hvor min joycon med benstropper kan registrere, når brugeren kører og sidder på huk,” fortæller han. “Når den ved, at brugeren kører, låser den joysticket op, så brugeren kan bevæge sig i spillet. Til velgørenhedsbegivenheden skubber det joysticket fremad, når jeg kører IRL. Selve velgørenhedsbegivenheden har mig bogstaveligt talt kørt på tværs af Eorzea med dette sæt- op. Lidt som et marathon, men i stedet i stedet. Jeg har gjort dette før til andre velgørenhedsbegivenheder ved at løbe over [The Legend of Zelda: Breath of the Wild]! Jeg kører in-game med standardhastigheden og seerne kan enten fremskynde mig eller bremse mig med donationer. Arrangementet er denne lørdag den 16. oktober, og jeg har selv været i stand til at køre løbet et par gange, så jeg er spændt på at se, hvordan dette viser sig!”

SuperLous forsøger generelt at finde det billigste og enkleste arrangement, der er muligt, når man opretter opsætninger som denne. Over på sin YouTube -kanal har han med succes forvandlet alt fra Yugioh -duel -diske og bongotrommer til plastiksværd og bananer til controllere.

“De første trin er at finde en USB -konverter til den brugerdefinerede controller, jeg beslutter mig for at bruge,” siger han. “Så parrer jeg det med JoyToKey eller en hvilken som helst gratis software, der konverterer gamepads til tastaturindgange. Når spillet ikke er på pc, eller jeg vil lave noget selv, har jeg ekstra hardware, jeg sammensætter og selv scripter!”

“Min Kinect -mod til Dark Souls var den bedste/værste beslutning, jeg nogensinde har taget,” tilføjer han. “Jeg gjorde dodge rolling IRL til dodge rolling in-game, og i den lille lejlighed, jeg boede i, var det ikke ideelt for mig at spille spillet sådan.”

Du kan se SuperLouis ‘seneste skabelse i aktion denne lørdag, så hold øje med hans velgørende Final Fantasy 14 -stream. Han har drillet med, at hans næste projekt “kommer til at brænde nogle døre nede”, så det kan også være en god idé at se efter skyer.

Final Fantasy 14 Endwalker -interview : instruktør Naoki ‘Yoshi P’ Yoshida om aflivning af karakterer i den kommende ekspansion.