Hvor er Fortbyte 36 tilgængelig af Sentinel på frossen ø?

Fortnite Sæson 9’s nye udfordring rejser spørgsmålet om hvor er Fortbyte tilgængelig af Sentinel på frossen ø? Disse nye Fortnite Fortbytes er daglige udfordringer, der langsomt låser op for et billede, og løftet om “belønninger” skal du få dem alle.

Der er 100 i alt, hvoraf 18 optrådte i starten af ​​Fortnite Season 9. Nogle er låst op af XP, andre af Battle Pass Tiers, og nogle ved fysisk at gøre ting ting i verden.

Det er tilfældet for Fortbyte 36 Tilgængelig af Sentinel på frossen ø. For at få det skal du bære den nye Sentinel hud (robot kyllingen en) og hovedet til denne ø:

Når du er hovedet rundt til den del af øen, du kan se på billedet nedenfor. Fortbyte skal pope, når du nærmer dig og lade dig samle den med en presse af firkant. Husk, det vises kun, hvis du bærer Sentinel kostume.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.