Hvilket nuværende-gen-spil vil du gerne se remastered til PS5 eller Xbox’s Project Scarlett?

Med alle rygter om PS5 og Xbox Project Scarlett flyver der omkring, er det svært at ikke tænke over, hvad vi vil spille på dem. Sure, der vil være en flok sexede lancering titler, der sandsynligvis bliver arbejdet på lige nu, men du ved, at remasterne vil følge lige så sikkert som månen dukker op, når solen er gået i seng. Vi spurgte holdet, hvad der er på deres liste for en næste generation polsk, og låst dem derefter i et rum, indtil de havde skrevet ned hvorfor. Dette er det seneste i en række store spørgsmål, vi vil forhøre vores forfattere med, så del dine svar og forslag til emner med os på Twitter.

Metal Gear Solid 5: Phantom Pain

Jeg satte et par timer i Metal Gear Solid 5 nær lanceringen, men jeg havde allerede hørt for meget om, hvordan den endelige handling blev ødelagt af gentagelse og en utilfredsstillende konklusion. Jeg kunne bare ikke blive spændt nok til at se, hvor historien gik, og det holdt mig ude af at nyde resten af ​​MGS5. Skyld Fred Walker’s falske ende, tror jeg, fordi det irriterede mig nok, at jeg aldrig har problemer med at fortsætte med at spille for den “sande” konklusion. Anyway, et par års omprøvning fra min side og en ny remastered next-gen version af MGS5 ville være nok til at få mig forbi den pukkel. Selv i mit hjerte af hjerter er det, jeg virkelig ønsker, at Konami og Hideo Kojima laver tingene op langsomt for at han skal vende tilbage og give sin endelige indgang i Metal Gear-sagaen redaktionspasset og den rigtige konklusion, det fortjener. Jeg vil også gerne se ham lave mere bizarre forretninger som Death Stranding med de uafhængige Kojima Productions, men en kort genforening med hans gamle firma og serier kunne gå langt. Connor Sheridan

Berygtet: Anden Søn / Sidste Lys

Det er ligegyldigt hvor mange fantastiske spil der kommer sammen, PS4s par tidlige eksklusiver har stadig et særligt sted i min hukommelse. Anthem kan være køligt Javelins og Spider-Man PS4 kan få dig til at svinge gennem Manhattan, men det flyder gennem Seattle ved hjælp af røg eller bogstaveligt sugende neon fra billboards, der gjorde mit hjerte svæve. Jeg elskede de innovative måder Infamous: Second Son og Last Light brugte DualShock, gjorde fantastisk brug af de tidlige grafikstyrker længe før PS4 Pro var en glimt i Shaun Layden’s eye og introducerede tegn, der var så fejlede, som de var gennemsnitlige mennesker, slags tegn du kunne se dig selv at gå til en øl med. Plus, et spil, der får mig til at føle, at en af ​​X-Menne altid vil gå godt sammen med mig. Sam Loveridge

Quantum Break

Hvis noget bliver remastered fra denne elendige generation, skal det være Quantum Break. Okay, hør, når det kommer til Quantum Break, kan jeg ikke få nok af det, og jeg nægter at være upartisk. Hvornår nogle folk kommer ind kl. 3 på en fredag ​​aften de sætter på Netflix, men jeg sætter på Quantum Break live-action episoder. Patrick Heusinger giver udførelsen af ​​sit unge liv som dårligt Liam Burke, og at mine venner er et sandt faktum. Hvad skal jeg gøre, når Project Scarlet kommer ud? Grav min Xbox One ud af skabet om tre om morgenen? Det tror jeg ikke på. Desuden forestille sig, hvordan fantastiske disse live-action episoder vil være i 8k eller hvad latterligt video format er standarden da. Quantum Break er det mest underholdende actionspil i denne generation, og det vil være det mest underholdende actionspil i den næste generation – helvete, måske endda generationen efter det – hvis Bruce Livingstons Time Knife manuskript starter og får DLC anerkendelsen af, at det virkelig er fortjener. Oh Quantum Break, vil den generationsdeling mellem næste-gen-konsoller aldrig rive os fra hinanden. Aldrig. Josh West

Masseffekt: Andromeda

Se ikke på mig sådan. Jeg tror bare, at Bioware efter den stjernespændte glans af den første Mass Effect-trilogi burde få en ny chance for at frigive Mass Effect: Andromeda som det var meningen at være. Du ved, med færre tegn, der går igennem det hele, ser ud som om de arbejder deres vej gennem en pose farligt surt taffy. En remaster ville give Bioware plads til at lave et par tweaks til de mere mawkish øjeblikke af historien, og kære gud, det kunne endda skære ud den forfærdelige planetariske rejse animation, der syntes at tage timer. Bare fjern det hele og kast det på ilden. Med nogle få ændringer, og et skinnende lag af næste genlak (og et par år for at tampe ned forargelsen over den oprindelige udgivelse) kunne vi alle endelig nyde Andromeda og dets Pyjak. Rachel Weber

Sunset Overdrive

Før Spider-Man nogensinde var et glimt i Insomniacs øje, viste Sunset Overdrive at studiet havde et rigtigt talent til at spile kinaestetik i open-world-spil. Den ubehagelige historie gjorde det ikke nogen favoriserer, men Sunset Overdrive’s action-infused mobilitet fortjener en anden chance for at blive værdsat på næste gen-konsoller, hvor en glattere billedfrekvens og indfødte 4K-opløsning kunne gøre disse fizzy visuals pop endnu højere (hvis det er selv muligt). Plus, hvis en remaster betød, at PlayStation-spillere endelig kunne komme ind på handlingen, tror jeg, at der er en god chance, at Sunset Overdrive endelig kunne modtage anerkendelsen (og salgstal), det virkelig fortjener. Alex Avard

blodbårne

Lad os få det ud af vejen lige nu: Jeg vil tage nogen undskyldning for at spille Bloodborne igen. På den side kan en PS5 Bloodborne remaster også forbedre spilets belastningstider, som er lidt af en buzzkill selv efter de mange opdateringer, samt de lejlighedsvise FPS dips du ser at spille på en normal PS4 (jeg kan ikke tale med PS4 Pro performance). At lægge mere kraftig hardware bagved det ville i teorien tage sig af det meste af det, og en ordentlig remaster ville give From Software en gylden mulighed for at opdatere spilets hurtige rejsesystem. Jeg ønsker virkelig, at du kunne gå fra lanterne til lanterne uden at stoppe ved Hunters Dream hub hver gang. Det ville være som 50 procent færre indlæser skærme lige der. Og mens spillet ser godt ud til at begynde med, ville jeg heller ikke klage over nogle forbedrede billeder. Lad os få blodet til at sprænge synge. Austin Wood

Horizon Zero Dawn

Guerrilla Games ‘Horizon Zero Dawn sidder stolt i min samling af PS4-spil, hvilket er godt, men det har stadig krympepakningen på, hvilket er dårligt. Til min store skam har jeg aldrig lavet tid til et af de bedste spil i 2017, da jeg synes at have en dårlig vane at kun tage på massive åbne verdenske eventyr, når de starer en superhelt. På dette tidspunkt må jeg være ærlig over for mig selv og indrømme, at jeg måske aldrig kommer rundt til denne anerkendte PS4 eksklusive eller The Frozen Wilds DLC … medmindre en PS5 remastered bundle ruller rundt og lokker mig ind med endnu smukkere billeder. Jeg forestiller mig, at Aloy dart rundt robo-dinos med en glat 60 fps i et frodigt landskab fuld af super high-res teksturer og den slags trækafstande, der ville gøre en moderne konsol spænde. Lucas Sullivan

krigsgud

Se, jeg ved, det kom ud for nylig. Jeg ved. Men hvis Krigskrig så det øjende vandrende herligt på PS4, bare tænke hvad Kratos ‘slidte hud og Atreus’ lille røde quiff ville ligne med helt ny teknologi bag spillet, skubbe den til lige nyere niveauer af grafisk dygtighed. Alfheims skove ville være så delikat, så uhyre, at du kunne bruge timer i fotomode til at få belysningen helt rigtigt, og Valkyries ville nok se så lethalt smukt ud, at du måske ikke engang husker, når de bøjer “VALHALLA” og slår dig til en pulp. Jeg mener, jo tættere de får med disse angreb, jo mere detaljer kan du drikke i, ikke? Som lanceringen af ​​God of War var PS4’s crowning moment (fight me), at have en remastered version til PS5 ville forbinde de to konsoller pænt – jeg kan næsten se PS5 + God of War bundler på hylderne allerede. Og på trods af udsigten til at skulle bo på bønner og toast i en måned bagefter, kan jeg se mig selv gå væk med en uden tøven overhovedet. Zoe Delahunty-Light

Fik vi det hele forkert? Skal vi springe over en nuværende genklassiker? Lad os vide om det Twitter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.