Hvilket er den værste Pokemon?

I denne uge fandt vi ud af, at de nye Pokemon Switch-spil hedder Sword and Shield, og internettet blev straks forelsket i de nye startere, især walking sadpole Sobble. Manglende evne til at føle gode eller sunde følelser, der straks fik GameMe holdet til at tale om, hvilken Pokemon de betragtede Satans egentlige gud. Dette er det seneste i en række store spørgsmål, vi vil forhøre vores forfattere med, så del dine svar og forslag til emner med os på Twitter.

Yamask

Nu er det ikke kun en Yamasks fysiske form, at den kryber mig ud, men hele baggrunden bag, hvordan det eksisterer overhovedet. Du kender masken den bærer? Nå, det er alt, der er tilbage fra, da det levede … som et menneske. Ja, en Yamask er dybest set en levende dødsmask. Krop og fysisk ansigt er forsvundet langt, men en Yamask kan lide at holde en påmindelse om sit menneskelige liv ved at bære en maske af sit ansigt ved hjælp af sin ulige hale-lignende appendage. Af og til er det kendt at se på masken og græde, længes efter sit tidligere liv, fordi det selvfølgelig ville. Det er et helvede af et efterliv. Plus lad os faktor i det faktum, at hvis nogen bærer masken, som Yamask bærer, vil de blive besat af Yamask. Det er som en horrorhistorie, der venter på at ske. Sam Loveridge

Aipom

Monke ryger mig ud. Menneske, men ikke også menneskelige, deres skræmmende intelligente ansigter giver mig bare kryberne. Så forestil mig min rædsel, da jeg snuble over Aipom, Pokemon med et tydeligt abe-look, som også har stubbe til hænder, en permanent rictus grin og en hånd til en hale. Ick. Jeg stoler ikke på mennesker, der smiler for meget, så stort set er alt om denne critter et stort nej fra mig. Plus, når det udvikler sig til Ambipom, presser de håndskalede haler dem, som den kan lide, hvilket forstyrrer min strenge personlige rumregel. Tak men nej tak, Satan. Zoe Delahunty-Light

Mr. Mime

Jeg indrømmer frit, at jeg ikke er en Pokemon-ekspert, da jeg kun ser nogle episoder af det oprindelige tv-show, men der er en ting jeg ved: Mr. Mime er den mest freaky, skræmmende AF Pokemon, der eksisterer! Når jeg så den nyeste Detektiv Pikachu trailer, var jeg skræmt af Mr. Mimes uhyggelige bevægelser og smukt malede ansigt. Måske har det noget at gøre med det faktum, at han ikke taler, eller at han ligner en dukke James Wan ville lave en horror film eller at hans hele persona er bygget omkring en af ​​de mest skræmmende forestillinger . Mr. Mime er som en slags snoet mareridt Pokemon, og vi skal dræbe det med brand! Lauren O’Callaghan

Lickitung

Der er noget meget, meget galt med Lickitung i Detective Pikachu trailer. Ikke kun er de glitrende blærede knuder på tungen lige op brutto, det ser ud som et “sødt” sci-fi trope, der myrder dig i det øjeblik du stopper og siger “Awww.” Åh, og husk disse klæbrige legetøj fra din barndom? Kender du dem, der fik alle uklar og grå efter fem minutter at lege med dem? Det er nok, hvordan en Lickitungs tunge ville være i virkeligheden. Undskyld mig, mens jeg kaster op. Benjamin Abbott

Pidgey

Verdens dyve. Himlenes rotte. Den mest irriterende Pokemon vides at eksistere. Pidgey er langt min mest hadede Pokemon. Hver gang jeg viger gennem Pokemon-verdenen og støder på denne bevingede migræne, føler jeg behovet for at starte min konsol på tværs af rummet. Hvad der gør alt værre er, at det tager mig et godt par sekunder at faktisk løbe væk fra denne ting, og jeg har ramt ind i det tusindvis af gange, når jeg ikke engang vil have det! Jeg fanger det en gang for at sætte det ind i min Pokedex, og det er det, være væk! Men nej, det har tendens til at finde min skærm, hvad der føles som alle andre Pokemon. Jeg har spildt mange timer i min barndom og voksenliv tænker “FFS” hver gang at se på sine dumme duer øjne. Brandon Saltalamacchia

Weedle

De siger gå med det, du ved – så fordi Pokemon Red and Blue holder mine mest værdifulde Pokemon-minder, vil jeg benytte lejligheden til at hader på Generation 1’s Weedle. Hvem i deres rigtige sind vil gerne fange og være venner med en kæmpe, ubeskyttet bug larve? Det ligner en tyndt tusindfed med pigge på hovedet og halen, aka ting af mareridt, og dets ansigt er alt for lignet Diglett’s til min smag. Jeg kan ikke forestille mig en verden, hvor nogen er begejstrede for at støde på og fange en Weedle uden at kræve den nødvendige Pokedex-post. Weedle’s eneste sparsomme nåde er, at den udvikler sig til den kønne Kakuna, som (sammen med Metapod) stjerner i Rock Harden, min favorit Pokemon Stadium minigame. Lucas Sullivan

Fik dit eget Pokemon problem, du skal dele? Vi er her, når du har brug for os Twitter.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.

3 COMMENTS

Comments are closed.