Horizon Zero Dawn 2 bekræftet som skuespillerinde Janina Gavankar fortæller en fan, hun kender “nogle hemmeligheder”

Guerilla Games har ikke meddelt det endnu, men du ved, Horizon Zero Dawn 2 kommer, jeg ved, Horizon Zero Dawn 2 kommer, og skuespillerinden Janina Gavankar ved, at Horizon Zero Dawn 2 kommer. Hun synes at rent faktisk ved det, og hun sagde nok mere om det, end hun skulle have under et livsstrømme af hende, der gik i hallerne i Star Wars Celebration 2019 på torsdag.

Gavankar udtalte Tatai i Horizon: Zero Dawn’s Frozen Wilds DLC – ikke en stor rolle, men stor nok (og venstre nok til at være åben), at det ikke ville være overraskende for hende at komme igen i en efterfølger. Når vi snakkede med en fan, der kom til Celebration i cosplay som Gavankars karakter fra Star Wars Battlefront 2, gik samtalen til Horizon Zero Dawn (via Reddit).

“Det er utroligt. Vent bare” til du ser efterfølgeren, du skal dø, “sagde Gavankar. “Jeg kender nogle hemmeligheder, du skal dø.”

Ikke meget plads til equivocation der. Gavankar talte tydeligt om, at Horizon Zero Dawn 2 var “efterfølgeren”, et spil, der ikke officielt eksisterer trods brede antagelser om, at det er det næste projekt for guerrillaspil. Og hendes tale om “hemmeligheder” gør det lyde som om hendes karakter er involveret i nogle tyngre plotelementer, eller i det mindste har guerillaen hængt hende ind i mere af den overordnede historie end Tatai’s rolle.

Jeg har nået ud til Sony for at se, om det kan tilbyde nogen officiel kommentar til Gavankar, der bekræfter Horizon Zero Dawn 2, og jeg opdaterer denne historie, hvis og når de kommer tilbage til mig. Indtil da, lad dine drømme om at flirte endnu en gang blandt robo-dinos føles lidt mere virkelige i aften.

Horizon Zero Dawn tjente et ærested vores liste over bedste PS4 eksklusive, se hvad vi har rangeret deroppe. Og se vores videoguide for, hvilke spil der skal se frem til i 2019.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.