Hogwarts Legacy Voice Actor udsender erklæring efter at have kastet tilbageslag

En af hovedaktørerne i Hogwarts Legacy har udsendt en erklæring, der bekræfter deres støtte til transpersoner efter tilbageslag efter deres beslutning om at optræde i spillet.

Sebastian Croft, der leverer en af ​​de to tilgængelige stemmer til spillets hovedperson, tweetede som svar på et nu begrænset indlæg fra en pro-trans-konto og sagde “Jeg blev castet i dette projekt for over tre år siden, tilbage, da alle Harry Potter var for mig, var den magiske verden, jeg voksede op med. Dette var længe før jeg var opmærksom på JK Rowlings synspunkter. ”

Jeg blev castet i dette projekt for over 3 år siden, tilbage, da alle Harry Potter var for mig, var den magiske verden, jeg voksede op med. Dette var længe før jeg var opmærksom på JK Rowlings synspunkter. Jeg tror helhjertet, at transkvinder er kvinder og transmænd er mænd. https://t.co/qtamclzdjanuary 14, 2023

Se mere

“Jeg tror helhjertet, at transkvinder er kvinder og trans mænd er mænd. Jeg ved langt mere nu, end jeg gjorde for tre år siden, og håber at lære langt mere i de næste tre. Jeg er virkelig ked af nogen, der er såret af denne meddelelse . Der er ingen LGB uden T. ”

Croft er uden tvivl bedst kendt for sin rolle i Heartstopper, en Netflix -tilpasning af en række grafiske romaner efter forholdet mellem to britiske skolegutter. Romanerne og Netflix -serien er blevet rost for deres LBGT -repræsentation.

Crofts beslutning om at arbejde på Hogwarts Legacy ser ud til at være blevet set af nogle for at arbejde imod den positive indvirkning af Heartstopper. Andre har påpeget, at Croft ser ud til at have engageret sig i andre JK Rowling -projekter siden hans casting, efter at have deltaget i Harry Potter og det forbandede børnescenespil sidste år, og at forfatterens kommentarer om transkønne mennesker går tilbage mere end tre år.

De, der forsvarer Crofts beslutning, har fremhævet hans fortaler for en række LHBT+ årsager, og foreslog, at skuespilleren, der var 17 eller 18 år, måske har været legitimt uvidende om Rowlings kommentarer på det tidspunkt, han tog jobbet.

I sidste uge annoncerede Avalanche Studios Hogwarts Legacy -rollebesætningen, overskrevet af Simon Pegg som Hogwarts rektor Phineas Nigellus Black. Også annonceret var Crofts modstykke, Amelia Gething, der giver en alternativ stemme til hovedpersonen.

Selvom hun ikke er involveret i udviklingen af ​​Hogwarts Legacy, anerkender GamesRadar+ rollen som J.K. Rowling i skabelsen af ​​troldmandens verden såvel som hendes offentligt angivne, skadelige synspunkter vedrørende transkønne menneskers rettigheder. Hvis du gerne vil tilbyde din støtte til de samfund, der er berørt af Rowlings retorik, kan du overveje at donere til National Center for Transgender Equality (åbner i New Tab) i USA, eller Mermaids (åbner i ny fane) i Storbritannien.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.