Hideo Kojima taler Konami breakup: “Jeg troede jeg havde mistet alt”

Da Hideo Kojima forlod Konami – firmaet hvor han lavede sit navn med Metal Gear Solid-serien – var det tættest, hvor spillverdenen kommer til en kendis skilsmisse. Rygter cirkulerede om de nøjagtige årsager og detaljer om adskillelsen, men Kojima sprang hurtigt tilbage, tilsyneladende uskadt. Nu på scenen med Death Stranding-stjernen Norman Reedus og hans ven (og skaberen af ​​The Game Awards) Geoff Keighley, har han afsløret mere om, hvordan det følte at starte om på 51.

“Jeg skabte spil i 30 år, og jeg var meget sikker på at skabe spil, men jeg havde ikke noget at starte med,” sagde Kojima. “Det var fra bunden. Ingen kontor, ingen medarbejdere, ingen materialer eller ting at arbejde på, ingen maskiner.”

“Jeg troede, jeg havde mistet alt, men jeg fandt ud af, at jeg havde mange forbindelser. Som Sony folk, ligesom Norman [Reedus], som Geoff [Keighley]. Jeg ville virkelig genoprette forbindelse til disse mennesker, som jeg troede var virkelig vigtig .”

Disse forbindelser, herunder med Reedus (som han havde arbejdet med i Silent Hills spil hos Konami) og Hollywood-direktør Guillermo Del Toro, ville være nøglen til ideen om at blive dødsstående, selv før konceptet var på papir.

“Det var meget svært at starte fra bunden, men jeg forstod langsomt, at jeg ikke tabte noget,” mindede Kojima. “Det var ikke rigtig svært. Jeg var meget heldig fordi jeg havde alle disse forbindelser … Normalt vil jeg med en person, der arbejder i Hollywood, hvis jeg bare forklarer, hvad jeg tror i mit hoved, aldrig sige” OK “til være i det, men jeg er rigtig glad for, at de gjorde det. Mads Mikkelsen var den samme, jeg forklarede mundtligt, og han sagde “OK, jeg er i den.” Præsidenten for Mads ‘agentur sagde, at det var første gang, han havde sagt ja uden konceptark. “

Under samtalen faldt Kojima og Reedus også nogle nye detaljer om Death Stranding og hvordan alle sine spillere ville blive forbundet. Du kan læse mere om det her.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.