Her er hvad Jon Bernthal har sagt om muligvis at vende tilbage som Punisher i MCU

"Afstrafferen" (Billedkredit: Disney/Marvel Studios)

Døren er vidt åben for Jon Bernthal at slutte sig til MCU som Punisher, efter at de nyligt navngivne forsvarere Saga forlod Netflix til Disney Plus.

Ønsker imidlertid Bernthal at vende tilbage til mere Punisher? Svaret er ja – men der er forhold. Her er hvad skuespilleren har sagt om et potentielt afkast før.

“Især den karakter har reel, reel, ægte dyb, dyb betydning for mig og resonans i mig. Han er virkelig i mit hjerte, mand. Han er virkelig i mine knogler. Jeg er enormt beskyttende over den karakter,” fortalte Berthnal til Hollywood -reporteren (åbner i New Tab) tilbage i december 2021 og fortsatte med at diskutere “mørket” og “raseri” af karakteren, efter at han mistede sin familie.

”Så jeg var virkelig taknemmelig, respektfuld og på vagt over for de steder, hvor den rolle tog mig og den verden, hvor jeg var nødt til at bo i,” fortsatte han. “Når det er sagt, det er her, den karakter skal være. Det skal være et niveau af mørke. Jeg tror, ​​at hvis der er noget at lade op på den karakter, gør du en bjørnetjeneste til karakteren, til enhver iteration af karakteren, til enhver Tegneserie, der er kommet før, og til alle de utrolige fans af karakteren. Denne karakter betyder så meget for mennesker i militæret. Så som jeg sagde før, handler det ikke om du gør karakteren; det handler om, om du kan gøre det Rigtigt, og jeg er kun interesseret i at gøre det rigtigt. ”

Det er ikke et nej – men er heller ikke helt ja. At se Bernthal som The Punisher i MCU ville have virket som en rørdrøm for ikke længe siden, men Daredevil-stjernen Charlie Cox gentog for nylig sin rolle i Spider-Man: No Way Home, og Vincent D’OnoFrio spillede endnu en gang Kingpin i Hawkeye på Disney Plus Plus . Så det er fuldstændigt muligt, at Berthnal kunne spille Frank Castle igen.

“De prøver deres bedste for at holde Daredevil som en del af Canon. Hawkeye er en del af kanonen af ​​det, vi gjorde på Daredevil,” fortalte D’Onofrio til GamesRadar+ om sin tilbagevenden til Kingpin, og tilføjede: “Jeg nærmer mig det som Hvis det er efter blip, er alle vendt tilbage, og det er den samme følelsesmæssigt og karaktermæssigt. Jeg spiller ham nøjagtigt som han var i Daredevil. ”

For at komme op på hastigheden på historien om Netflix viser, er her, hvordan man ser forsvarerne saga i orden.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.