Hello Kitty Island Adventure udfyldte faktisk Animal Crossing: New Horizons-hullet i mit hjerte.

Det har altid været min drøm at springe ud med faldskærm fra et fly ved siden af Hello Kitty, og efter at have spillet Hello Kitty Island Adventure kan jeg endelig krydse det af på min bucket list. Ligesom i Animal Crossing: New Horizons har jeg meldt mig til at flytte til en tropisk ø med en masse søde figurer. Heldigvis er de mennesker, jeg har tilmeldt mig denne oplevelse med, ret venlige og vil bare udveksle gaver med mig hele tiden, så jeg tror, jeg kommer til at kunne lide det her.

Siden udgivelsen af Nintendos hitspil har vi set utallige andre inspireret af New Horizons-livet, og Hello Kitty Island Adventure er ingen undtagelse. Begge spil kræver, at du føler dig hjemme på en øde ø med søde naboer og life sim-gameplay – men der er noget særligt ved Sunblinks spil, som har fået mig til at føle, at det er marts 2020 igen.

Jeg ville altid være mere interesseret i Hello Kitty Island Adventure end i lignende spil på grund af dets forbindelse til det japanske gavefirma, Sanrio. Som du måske ved, kommer Hello Kitty og alle hendes venner direkte fra Sanrios maskotkatalog. Det betyder, at mens du udforsker øen, vil du møde folk som My Melody, Kuromi, Pompompurin, Tuxedo Sam, Aggretusko og mange flere. At hænge ud og interagere med alle disse figurer på første hånd føles som Disneyland for Sanrio-fans, men Hello Kitty Island Adventure er mere end bare små gaver og store smil.

Hvad drømme er lavet af

Hello Kitty ø-eventyr

(Billedkredit: Sunblink / Sanrio)

I Hello Kitty Island Adventure skaber du din egen Sanrio-persona (enten en hund, kat eller fugl) og tilpasser alt fra øjne, pelsfarve, kropstype og meget mere. Når du er på Friendship Island, skal du præsentere dig for dine nye, søde naboer. Alle figurerne har deres egne interesser, personligheder og base på øen. My Melody ejer for eksempel den lokale gavebutik, mens Hello Kitty driver øens café, og Kuromi kan findes på sit yndlingssted: Spooky Forest.

En ting, jeg nød ved Hello Kitty Island Adventure, er, hvor meget der er at lave hver dag. Nu hvor Animal Crossing: New Horizons er over tre år gammelt, har jeg svært ved at finde en grund til at tjekke ind på min ø hver dag. Heldigvis er der altid så mange opgaver og udfordringer at tage fat på i Hello Kittys ferieø – uanset om det er at udveksle gaver med øboerne, finde ting, lave håndværk, bage, fange dyr, sætte huse op til de forskellige gæster, der kommer på besøg, og meget mere.

Hello Kitty Island Adventure

(Billedkredit: Sunblink / Sanrio)

At have et nyt univers, som jeg kan hoppe ind i i løbet af dagen igen, har været virkelig fornøjeligt, især fordi jeg kan spille Hello Kitty Island Adventure på min iPad ved hjælp af touchscreen-kontroller eller et sæt Nintendo Switch Joy-Cons. Desværre betyder det, at den eneste måde, du kan spille på, er med en Apple-enhed eller et Apple Arcade-abonnement.

Noget, Hello Kitty Island Adventure har, som Animal Crossing: New Horizons ikke har, er de tilfældige minispil, der er spredt rundt på øen. Af og til støder du på et gammelt tempel, som har gåder på forskellige niveauer, du skal løse. Disse gåder er ikke svære at løse og giver dig som regel nyttige genstande, plus at de ikke tager noget fra resten af den typiske hyggelige spiloplevelse – noget jeg var forsigtig med, da jeg så spillets første trailer. Disse gåder giver dig også et temposkift, når du har brug for at blive rystet i løbet af din gennemspilning.

Æggejagt

Hello Kitty Island Adventure

(Billedkredit: Sunblink / Sanrio)

“Jeg føler, at jeg har spillet i utallige timer nu, men der er stadig så meget af Friendship Island, som jeg kan udforske, og der er masser af udfordringer at gennemføre.”

Mit personlige højdepunkt i Hello Kitty Island Adventure indtil videre må være minispillet Gudetama Snap. Da jeg først lagde mærke til, at min yndlings Sanrio-figur ville være med i den hyggelige livssimulering, kunne jeg ikke vente med at møde dem. Men det blev endnu bedre, da jeg opdagede, at man kan møde dem gennem et minispil med et passende tema. Her skal du holde øje med det dovne æg, som er spredt ud over Friendship Island. Når du har fundet ægget, skal du tage en selfie med dem, som, afhængigt af hvor mange du tager, fører til forskellige belønninger med Gudetama-tema. Jeg har i øjeblikket omkring 40 snaps i min samling, men der er stadig så mange flere at finde.

Sunblink sagde, at Hello Kitty Island Adventure føles som en AAA-oplevelse, og efter at have spillet det i de sidste par uger, kan jeg se, hvad udvikleren talte om. Jeg føler, at jeg har spillet i utallige timer nu, men der er stadig så meget af Friendship Island, som jeg kan udforske, og masser af udfordringer at gennemføre. Jeg har måske kun kradset i overfladen, men jeg kan ikke vente med at låse op for endnu mere af Hello Kittys ø-resort, prøve spillets multiplayer og opspore alle 96 Gudetamas.

Hello Kitty Island Adventure kan spilles nu via Apple Arcade.

Tag et kig på vores liste over spil som Animal Crossing for at finde ud af, hvad du ellers skal have på din radar.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.