Halo -serien Showrunner på tv -show Master Chief vs. Game Master Chief: “Jeg ville ikke sammenligne de to”

"Masterchef (Billedkredit: Paramount)

Halo TV -serie Showrunner Steven Kane har åbnet for, om showets mesterchef (spillet af Pablo Schreiber) kan sammenlignes med den ikoniske karakter, der findes i Bungie og 343 Industries ‘videospilserie.

“Jeg tror ikke, at der virkelig er en sammenligning,” fortæller Kane til GamesRadar+, når han bliver spurgt, hvordan denne nye indtagelse af masterchef sammenlignet med den, som spillerne har kontrolleret i over 20 år på Xbox -konsoller.

“Jeg tror, ​​at du på mange måder spiller spillet som en førstepersonsspiller, har du din egen vision om, hvem John er. Du kan tænke på dig selv som John, fordi det er din første person,” siger Kane.

“Dette var en måde at tage John, som alle kender fra spillet eller andre romaner, hvad angår alle slags ved, hvem han er, og at sætte vores tag på det og slags lade publikum lære John at kende, som John får At kende sig selv. Jeg ville ikke sammenligne de to … Lad hans rejse til selvforståelse tage os med på turen og nyde den med ham. ”

Halo Series Executive Producer og leder af Transmedia hos Developer 343 Industries, tilføjer Kiki Wolfkill: “Dette er en af ​​10 millioner hovedhistorier derude, fordi vi alle har vores egen historie.”

“Og så er dette forhåbentlig et sted, hvor folk kan tage chefen, de har i deres hoveder, og virkelig læne sig tilbage og lad os fortælle historien og tage dig med på denne rejse og genkende dette som en anden version af Chief.”

Halo er klar til at premiere på Paramount Plus den 24. marts. Vi talte også med det kreative team om Cortanas nye design, som du kan læse her. Hvis du stadig er i en stor masterchefstemning, skal du gå videre til vores placering af de bedste Halo -spil.

"Bradley Bradley Russell

  • (åbner i ny fane)

Jeg er underholdningsforfatter her på GamesRadar+, med fokus på nyheder, funktioner og interviews med nogle af de største navne inden for film og tv. På stedet finder du mig forundrende over Marvel og leverer analyse og stuetemperatur påtager sig de nyeste film, Star Wars og selvfølgelig Anime. Uden for GR elsker jeg at gå tabt i en god 100-timers JRPG, Warzone og sparke tilbage på det (virtuelle) felt med fodbold manager. Mit arbejde er også blevet vist i OPM, Fourfourtwo og Game Revolution.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.