Haley Joel Osment deler Emotional Post om Bruce Willis

"Bruce (Billedkredit: Buena Vista Pictures Distribution)

Haley Joel Osment har delt et følelsesladet indlæg til ære for Bruce Willis.

Willis, der medvirkede overfor Osment i den sjette forstand, går på pension fra at handle efter en diagnose for afasi. Tilstanden kan påvirke evnen til at kommunikere både verbalt og skriftligt.

“Det har været vanskeligt at finde de rigtige ord for nogen, jeg altid har set op til – først på den store skærm, og derefter af et eller andet vilde held og lykke. Han er en sand legende, der har beriget alle vores liv med et Singular karriere, der spænder over næsten et halvt århundrede, “skrev Osment på Instagram.

“Jeg er så taknemmelig for det, jeg fik at se førstehånds, og for det enorme arbejde, han byggede for os at nyde i de kommende år. Jeg ville bare udtrykke den respekt og dybe beundring, jeg har for Bruce og hans familie Når de bevæger sig fremad med modet og høje humør, der altid har defineret dem. ”

Et indlæg, der deles af Haley Joel Osment (@hjosment) (åbner i New Tab)

Et foto sendt af ON

Den sjette Sense Director M. Night Shyamalan har også sendt til Twitter (åbner i New Tab) om Willis: “Al min kærlighed og respekt for min storebror Bruce Willis. Jeg ved, at hans vidunderlige familie omgiver ham med støtte og styrke. Han vil Vær altid den helt på den plakat på min væg som barn. ” Duoen samarbejdede også om filmens uknuselige, splittede og glastrilogi.

Willis ‘familie annoncerede skuespillerens diagnose i en erklæring. “Til Bruces fantastiske tilhængere, som en familie, ville vi dele, at vores elskede Bruce har oplevet nogle sundhedsmæssige problemer og for nylig er blevet diagnosticeret med afasi, hvilket påvirker hans kognitive evner. Som et resultat af dette og med meget overvejelse træder Bruce væk fra den karriere, der har betydet så meget for ham. ”

Skuespilleren medvirkede i otte film i 2021, med fem stadig klar til udgivelse i 2022. Se vores guide til dette års store filmudgivelsesdatoer for alt andet, der kommer i år.

"Molly Molly Edwards

  • (åbner i ny fane)

Underholdningsforfatter

Jeg er en underholdningsforfatter her på GamesRadar+, der dækker alle ting film og tv til webstedets samlede film- og SFX -sektioner. Jeg har tidligere arbejdet med Disney Magazines -teamet på øjeblikkelige medier og skrev også på CBeebies, Mega!, Og Star Wars Galaxy -titler, efter at jeg fik min BA på engelsk.