GTA Online siger, at jeg elsker dig med Valentines bonus

Det viser sig, at GTA Online er bedre til at huske Valentinsdag end den semi-attraktive person, du har slået sig til i dine sene tyve år. For at fejre den internationale kærlighedsdag bliver spillet specielt i spillet, rabatter og bonusser.

Til at begynde med er der dobbelt dollars på alle Gunrunning Sælg missioner indtil 20. februar og dobbelt og kontanter og RP på holdbaserede modes til Bunker – Till Death Do Us Part, Hardest Target, Trap Door og Siege Mentality.

Som for Valentines shopping …

“I denne uge får du 30% rabat på Alt være min Valentine-indhold – herunder Albany Roosevelt, Albany Valor og alle Valentinsdagstøj.”, Siger Rockstar. “Du kan også hente noget våben fra Ammu-Nation med 30% rabat, få op til 40% rabat på alle Bunkers, Mobile Operations Center og meget meget mere.”

Der er også en ny bil, Declasse Vamos – udelukkende tilgængelig hos Southern San Andreas Super Autos – og selvom du ikke har råd til bilen, kan du få en speciel Declasse Logo Tee, du kan få fat i gratis ved at spille før 20. februar.

“Tro det eller ej, Vamos begyndte livet i 1960 som en fornuftig og lige kompakt bil,” siger Rockstar. “Men i løbet af tiåret er der sket noget vidunderligt. Det flyttede ud af forældrenes garage og begyndte at hænge sammen med V8 og fastbacks. Dens akselafstand forlænges, dens gitter udvidet, og dens hætte blev så lang og flad, at du kunne bruge en hele sommeren af ​​kærlighed på den. I disse dage er det lige den slags dårlig indflydelse, du ledte efter. “

10 spil som GTA du skal spille lige nu mens du venter på GTA 6.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.