Google siger, at hvis du kan se YouTube, kan du spille Stadia

Google Stadia kunne meget vel være den fabelagtige ‘Netflix for Games’, som spilbranchen har forsøgt og undlader at gøre i årevis, men der er stadig mange spørgsmål omkring streaming-tjenesten, der skal besvares. Prissætning, ejerskab, latenstid – listen fortsætter. I et nyligt interview med Polygon tog Google Vice President Phil Harrison et af de mere presserende spørgsmål: Hvor godt skal mit internet være at spille Stadia?

“Så med Project Stream [beta-testen for Stadia] anbefalede vi og satte en tærskel på omkring 25 megabit per sekund for at nyde 1080p / 60 billeder per sekund,” siger Harrison. “Faktisk brugte vi kun ca. 20 megabit per sekund, men vi gav os en smule buffer i beregningerne. Når vi starter, fordi vi har lavet nogle meget betydelige forbedringer af vores encoder, vores streamer og vores kompression algoritmer vil vi få 4K / 60 billeder pr. sekund i omkring 30 megabit per sekund. Og så hvis du har en lavere opløsning, vil du selvfølgelig bruge betydeligt mindre båndbredde. ”

Med andre ord, hvis du har en downloadhastighed på mindst 20 Mbps, skal du kunne spille spil via Google Stadia uden problemer. Eller som Harrison sagde det, “hvis du får en god YouTube oplevelse, får du en fantastisk Stadia oplevelse.” Så i teorien, hvis du kan se 1080p YouTube-videoer, kan du spille Stadia på 1080p.

Afhængigt af kvaliteten af ​​din forbindelse vil Stadia skala ned til 720p, men Harrison sagde “vi går ikke under 720.” Hertil kommer, at hvis din forbindelse løber ind i en hitch, sagde Harrison, at “vi har nogle meget kloge teknologier, der fastholder billedhastigheden, inden vi slipper opløsning. Vi forsøger altid at vedligeholde billedfrekvensen, så godt vi kan.”

Vi skal vente og se, hvordan Stadia spiller på en gennemsnitlig internetforbindelse i et rigtigt setup, men baseret på vores GDC Google Stadia er praktisk, Det er klart, at Google ikke kaster rundt, når det kommer til ydeevne.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.