God of War’s David Jaffe laver et horror-spil, der “forsøger noget nyt med fortælling i spillet”

David Jaffe gjorde sit navn med spil som God of War, Twisted Metal og Calling All Cars, men nu er han åbenlyst, at han arbejder på et singleplayer horror spil. Forvent ikke at se det, når som helst snart.

Jeg designer / skriver noget nyt i disse dage. Det er en enkelt spiller, horror spil, der forsøger noget nyt med in-game storytelling, og jeg er forelsket i det.1 / 3April 28, 2019

Der er dage, denne mangel på at vide er utrolig stressende og skræmmende. Jeg betragter mig selv som en proffs, og derfor vil jeg skubbe igennem frygten og fortsætte. Men jeg ville dele: Uanset hvor langt du er, vil der være tidspunkter, dette stadium er TERRIFYING. Men det er også meget sjovt! 🙂 3 / 3April 28, 2019

Tidligere i sidste måned delte han et billede af, hvad der lignede et script, og det læser helt sikkert som et horror spil. Der er henvisninger til opstandelse af gamle guder, en hekse, en mental hospital fuld af koma patienter og besiddelse.

Har stirret på dette hele formiddag, i super udsættelse mode. Jeg hader det. Nogle gange betyder det bare, at min hjerne har travlt med at kaste ud og ikke ønsker at blive forstyrret. Andre gange betyder det, at jeg er en doven røv. Stille mig svært ved at vide, hvilken type udsættelse jeg har at gøre med: /. pic.twitter.com/fwZyWSzo8BApril 9, 2019

Jaffe er en begejstret tweeter og har for nylig deltaget sin spænding om virtuel virkelighed og PSVR – der kalder Oculus Quest “sublim” og hedder “PSVR regulerer stadig roost w / den allerbedste software rundt” – men han har ikke bekræftet, hvilken platform han har i tankerne for det nye projekt.

Udvikleren var spilleleder på den oprindelige gud of war og god of war 2 (men var ikke involveret i den nylige genstart) og designet Twisted Metal i 1995 og genindspilningen i 2012. Jaffes sidste projekt var med hans indie studio The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency. 2017’s PS4 eksklusive Drawn to Death sad desværre ikke til at gentage succesen med hans tidligere spil, og studiet lukkede i februar 2018.

Slip radar henter de bedste spil, film og shows de næste syv dage hver mandag kl. 11.00 GMT.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.