Glade endelser er hemmeligt usunde … men vi holder ved med at falde for dem, krog, linje og synker

Der er ikke noget som en god afslutning. Jeg ved, det er Valentinsdag, så jeg bør nok sige noget romantisk, der vil varme dit hjerte, men det er jeg ikke. Se dybt dyb nede er jeg en elendig git. En elendig git, der ikke ønsker at blive patroniseret med fortællinger om folk, der endelig kommer sammen efter en vilje-de-ikke-de-situationer. Jeg ser de ødelagte byer i slutningen af ​​superhero-film og spekulerer på, hvor mange forsikringsselskaber der skal betale. Så lad mig ikke glemme lykkelige afslutninger, der løser alt med intet uklare løse ender. I stedet giver mig en ende, der handler om håb. Fordi i slutningen af ​​dagen (og filmen), det er hvad der holder os i gang. Åh, forresten er der spoilere nedenfor for La La Land og Bojack Rytter. Ja virkelig.

Læs mere

De 25 bedste romantiske komedier, der vil få dig til hallo

Glade endelser er den største form for eskapisme der er. Og eskapisme er på ingen måde en dårlig ting. Nogle gange er vi nødt til at se, at noget kan være pænt bundet op for at give os lidt lukning, bare for at bevise at der stadig er noget godt i verden omkring os (især efter at have varet i hellmouthet i 2018). Historier hjælper os med at klare vores egne liv. De er en påmindelse om, hvilke ting der kan være, nogle gange endda giver os noget at stræbe efter. Så jeg siger ikke, at vi skulle begynde at fortælle børn, at Little Red Riding Hood blev spist af den store dårlige ulv. Men glade endelser giver mig stadig en dårlig smag i min mund. Det er smagen af ​​skuffelse. Ikke i historien, jeg ser, men i verden omkring mig.

Virkeligheden slutter aldrig perfekt. Beklager (jeg er ikke ked af det) for at være en downer, men der er altid noget, der ikke er ideelt, uanset hvor meget vi forsøger at overbevise os om, at alt er svulmer. Endnu en del af livet anerkender dette, fortsætter og lærer at måle vores forventninger. Gud, det ved jeg, det lyder som den slags tale dine forældre giver dig, når de finder ud af at du er jaloux på din søskendes nyeste, skinnigste legetøj. Ikke desto mindre hjælper glade endelser ikke helt med os med at håndtere virkeligheden. Fra en ung alder får vi alle slags urealistiske forventninger (ja, Disney, jeg taler om dig). Hvor er min lykkelige ende? Hvorfor er mit romantiske øjeblik ikke sket endnu? Hvornår skal denne centrale historie af mine blive løst?

At søge efter perfektion er en umulig, uendelig opgave. Det er på tide, at film og tv-shows indså det og gav os noget at overveje før kreditterne ruller. Tag La La Land, for eksempel. Den ende var ikke særlig glad. Fyren får ikke pigen. Alligevel lærte det mig meget mere om kærlighed end at se Mia og Sebastian køre ud i solnedgangen nogensinde kunne. Paret sluttede ikke sammen, selvom hver enkelt fik det, de ønskede fra livet. Sebastian har sin jazzklub, Mia er en verdenskendt skuespillerinde, og på trods af deres bickering og heartbreak – og ubestridelig kemi, der næsten sizzled ud af skærmen som hot oil – kunne de ikke have gjort det uden hinanden. Chucking hele ideen om at alle romancer skal holde ud af vinduet, La La Lands ulykkelige afslutning gør dig i tvivl om hvad der virkelig betyder noget. Skal de have ofret deres drømme til at være sammen? Hvad er vigtigere: deres lykke som enkeltpersoner eller deres kærlighed?

Det samme gælder for Netflix Bojack Rytter. Selv efter fem årstider er den opvaskede sitcom skuespiller Bojack stadig lidt af en pik. Hver gang du tror, ​​at han er ved at vokse og modne, har han tendens til at gøre det modsatte. Det samme gælder for sine venners liv. Prinsesse Carolines PR-forretning løber ikke ud, og Peanut Butter og Dianes ægteskab kan ikke fungere med deres meget forskellige personligheder. Stol på mig, når jeg siger, at dette er det bedste. Glade slutninger vil give os lukning med alle ender nøjagtigt bundet op, og som følge heraf forenkler de ting for meget og måde, vej for hurtigt. Feel-bad film sælger ikke billetter, fint. Jeg får det. Selvom det måske ikke er sådan en forfærdelig ide. Det er farligt nemt at vurdere vores egen lykke – og selvværd – baseret på det, vi mener, skulle ske, hvis kameraerne rullede. Bojack Rytter gør noget langt sundere i at vise os disse brudte tegn. Gradvist at se dem forbedre giver os håb.

Læs mere

Den bedste romantiske film citater for at fortælle nogen, du elsker denne Valentinsdag

Håber, at en lykkelig afslutning er et sted i fremtiden, er afhjælpe for alt dette. Håber er muligvis en af ​​de mest menneskelige kvaliteter omkring. Kom nu, det er ligesom os som en art at tro på, at vi kan komme igennem denne ene del af vores liv, hvis vi bare giver det lidt tid … Viser os at nogle trin stadig skal laves, men i fremtiden vil ting komme bedre er et stærkt trøstende begreb. At se, at der stadig er ting, der skal udarbejdes, slipper af med den skadelige ide, at man på en eller anden måde kan få det hele. Og nu og da er det præcis det, vi skal høre. Dybest set, hvad jeg forsøger at sige er dette: piss off, happy endings. Kom nu, du troede ikke rigtig, jeg ville afslutte denne artikel på en optimistisk note, gjorde du?

Ønsker du ikke, at du har en god kramme ned i halsen? Prøv vores 25 mest deprimerende film nogensinde lavet.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.