Giant Spider Horror kommer til mørk hest med alle otte øjne

Mange mennesker er bange for edderkopper-de er trods alt underlige, ottebenede uhyggelige crawlers. Men med Dark Horse’s nye Horror Limited -serie alle otte øjne, vil den terror rampe op på en stor måde – bogstaveligt talt – i en historie, der invaderer post 9/11 New York City med gigantiske monster edderkopper.

"Alle

Alle otte øjne dækker (Image Credit: Dark Horse Comics) (åbner i ny fane)

Set i tiden efter angrebene den 11. september på De Forenede Stater, hvor New York City, stedet for 2001 -angrebet, allerede var i uorden, stjerner alle otte øjne et “college -frafald” ved navn Vin Spencer, der er fanget i ” En skifteres hensynsløse krig mod den kæmpe ottebenede rædsler, der forfølger byens mest sårbare beboere. ”

Alle otte øjne er skrevet af Steve Foxe med kunst fra Piotr Kowalski, frisk af deres kreative samarbejde om en historie i Razorblades: The Horror Magazine sammen med farvestoffer Brad Simpson og Letter Hassan Otsmane-Elhaou.

“Jeg har været besat af gigantiske dyre-horrorhistorier lige siden jeg har set dem! Og Gila! Som barn,” siger Foxe i meddelelsen.

"Alle

(Billedkredit: Dark Horse Comics) (åbnes i ny fane)

“Alle otte øjne er både en ode til spændingen ved at se store rovdyr chow ned på mennesker og en regning med hvor meget NYC har ændret sig – ikke altid for godt – siden århundredeskiftet, trækker på min egen tid i East Village Og Alphabet City, “fortsætter han.

“Jeg er så begejstret for at lave denne arachnid grov ud sammen med Piotr, Brad og Hass. Detaljerne Piotr bringer ikke kun de uhyggelige aspekter af bogen, men til enhver fliset mursten og klistret fortov NYC, er uovertruffen, og Brad og Hass matcher hans dygtighedsside for side. ”

Alle otte øjne nr. 1 sælges 19. april 2023 og er planlagt til fire udgaver, med en handelspapirindsamling planlagt til frigivelse den 8. november.

tjek bedste horror -tegneserier gennem tidene.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.