George R.R. Martin ønskede House of the Dragon at starte 40 år tidligere

Et vigtigt spørgsmål bag kulisserne i House of the Dragon var, hvor man skulle starte tv -showet. Fire & Blood, bogen, som serien er baseret på, er en spredt historie med hus Targaryen, så den er ikke så enkel som at starte fra side et, som Game of Thrones gjorde med sit kildemateriale.

Historien på skærmen starter i en flashback omkring et årti, før de vigtigste begivenheder starter, på det store råd, hvor kong Jaehaerys skal vælge en ny arving, efter at både hans sønner, Aemon og Baelon, går bort. De to kandidater er Baelons søn Viserys (Paddy Considine) og Aemon’s datter Rhaenys (Eve Best). Rådet vælger Viserys.

”Jeg ved ikke, om jeg skulle afsløre dette,” sagde Martin i en nylig samtale med sin udgiver, Penguin Random House (åbner i New Tab). “Den [begyndelse] blev ikke udleveret af en eller anden muse fra det antikke Grækenland. Vi – mig selv og de andre forfattere – havde en masse spændende diskussioner om, hvor de skulle begynde den historie.”

Han fortsatte: “[A] mulighed, vi diskuterede – som faktisk var min yndlingsmulighed, men ingen kunne lide det undtagen mig [griner]. Jeg ville have begyndt det meget tidligere. Jeg ville have begyndt det som 40 år tidligere med episoden, jeg ville have har kaldt ‘arvingen og reserve’, hvor Jaehaerys to sønner, Aemon og Baelon, lever. Og vi ser venskabet, men også rivaliseringen mellem de to sider af det store hus.

“Du ved, Aemon dør ved et uheld, når en Myrish Crossbowman skyder ham ved et uheld på Tarth, og så er Jaehaerys nødt til at beslutte, hvem der bliver den nye arvtager. Er det datter af den ældre søn, der lige er død [Rhaenys] eller er den anden søn, Hvem har sine egne sønner og er en mand, og hun er bare en teenage -pige?

“Men så ville du have haft 40 år til, og du ville have haft endnu mere tidsspring, og du ville have endnu flere omarbejdninger, og åh, ja, jeg var den eneste, der virkelig var begejstret for det.”

Som det står, mangler House of the Dragon ikke tidsspringe – sæson 1 dækker et spændvidde på omkring 20 år (tæller ikke den førnævnte flashback til det store råd), hvor nogle karakterer som Laenor Velaryon spilles af tre forskellige skuespillere over sæsonen af ​​sæsonen. Imidlertid har showrunner Ryan Condal bekræftet, at sæson 2 ikke vil have mere tidspunkter, med alle de aktuelle skuespillere, der spiller deres figurer “indtil slutningen”.

Alle episoder af House of the Dragon er nu tilgængelige for at streame på HBO Max og nu TV. Sørg for, at du er ajour med alle ting Westeros med vores House of the Dragon sæson 1 anmeldelser og vores guide til House of the Dragon sæson 2.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.