Game of Thrones sæson 8 episode 2 er “vores sidste nat sammen” siger producent

Hvis du ikke har set Game of Thrones sæson 8 episode 2, se dig væk nu. I vores seneste bageste scener ser vi på fremstillingen af ​​HBO-megaserien, David Benioff, executive producer og forfatter, forklarer, hvorfor denne pre-battle episode er så vigtig.

“For os var det interessant om denne episode, at det var vores sidste nat sammen, og alle tror jeg ville komme til ende på forskellige måder,” siger Benioff.

“Nogle tegn vil elske for første gang, fordi de aldrig har gjort det før. Der er andre tegn, der bliver fuld og synger sange, og så er der tegn, der bare prøver at finde en slags menneskelig trøst sammen som Sansa og Theon. ”

Afsnittet havde nogle dejlige genforeninger, nogle uventede glæder – som Brienne of Tarths ridder eller Tormunds kæmpe historie – og en snigende følelse af frygt for fans, som ved, at deres favoritter sandsynligvis vil gå til den store kro på himlen i næste uges episode .

“Alle står over for det på forskellige måder, men de står alle over for det,” tilføjer Benioff. “Derfor var denne episode så vigtig for os, fordi det er alle disse figurer, som vi har fulgt i så lang tid, og nu står de alle over for en fælles fjende.”

“Den mest sunde episode nogensinde” – hvordan internettet reagerede på Game of Thrones sæson 8, episode 2

Game of Thrones teorier | Spil af troner slutter | Game of Thrones recap | Se Game of Thrones online | Game of Thrones characters | Game of Thrones merchandise | Game of Thrones fakta | Game of Thrones dragons

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.