Game of Thrones ‘næste episode, Battle of Winterfell, er “survival horror” ifølge dets direktør

Når Game of Thrones ankommer sæson 8’s Battle of Winterfell, ved du, at det bliver stort. Du ved, det bliver brutalt. Nu ved du, at det også vil være skræmmende takket være en underholdningsweekend med direktør Miguel Sapochnik. Sapochik var direktør for sæson 6’s Battle of the Bastards (og flere andre pivotale episoder i Thrones historie), og han vidste, at han skulle gøre noget nyt for at følge det dystre skuespil.

“Dette er overlevelsesfrygt. Det er hele episoden for mig,” sagde Sapochnik. “Hvad vi indså, ser du ud som Assault on Precinct 13 – film, hvor en gruppe er under belejring – normalt er der et ensemble cast og et centralt tema derinde. Så jeg har forsøgt at træne ud, hvis historie det er. Det er anderledes end de ting jeg tidligere har gjort, som generelt var fra Jon [Snow] ‘s perspektiv.

“Her har jeg 20 stykker, og alle vil gerne have det til deres scene. Det er kompliceret, fordi jeg finder de bedste kampsekvenser, når du har et stærkt synspunkt, og her er synspunktet objektivt, selv når du går fra en persons historie til en anden. For når du skærer frem og tilbage, bliver [perspektivet] objektivt, om du vil have det eller ej. Jeg tænker stadig: “Hvilken historie fortæller jeg lige nu? det sted på mig, der bliver en god ting? ‘”

Sapochnik sagde, at han tilbragte det meste af sin tid på episoden og sørgede for ikke at lade publikum føle “kamp træthed” efter tyve desensitiserende minutter af sammenstødende sværd og spild blod – ligesom når transformatorerne har stanset hinanden så længe, ​​at du bare ser scintillating metal overalt selv efter du forlader teatret. Han kiggede på en anden kilde til filmisk inspiration.

“For mit referencepunkt så jeg [Ringenes Herre: De To Tårne], fordi belejringen er en 40-minutters rækkefølge, men det er faktisk tre forskellige kampe på tre forskellige steder, der er interkut. Det var den største ting, jeg kunne tænke på var moderne. Jeg prøvede at få en følelse af hvornår du trætter ud. Jeg tror, ​​at vi vil blæse forbi det. Det føles som om den eneste måde at virkelig nærme sig det ordentligt er at tage hver sekvens og spørg dig selv: “Hvorfor ville Jeg er ligeglad med at holde øje med? ” Én ting jeg fandt er den mindre handling – jo mindre kampe – du kan have i en rækkefølge, desto bedre. “

Vil du blæse? Følg denne vilde teori, der tyder på, at Melisandre var en eller anden måde i anden episode.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.