Fra Star Wars Outlaws til GTA 6 – dette er de mest ventede open-world-spil, jeg har på min bingoplade til Summer Game Fest

Når det handler om at indfange en følelse af eventyr, kan open-world-spil helt sikkert levere det i stor stil. Fra fantastiske landskaber til vidtstrakte sci-fi-miljøer og historiske kulisser er der så mange nye spil på tværs af forskellige genrer i horisonten, der lover at transportere os til andre universer, både nye og velkendte. Med så mange udgiverpartnere, der deltager i Summer Game Fest-programmet i år, kan jeg ikke lade være med at spekulere på, hvilke nye spil vi måske får at se under den store begivenhed. Og med masser af spændende og interessante open-world-oplevelser på vej i den nære og fjerne fremtid, har jeg tænkt over, hvilke eventyr jeg absolut gerne vil se mere af.

Selvom det ikke altid er klart, hvilke spil der rent faktisk er åbne – jeg kigger på dig, Pokemon Legends Z-A (som kunne være åbne zoner som spillet, der kom før, eller bygge på den åbne verden i Pokemon Scarlet og Violet) – har jeg forsøgt at give et bud på, hvilke vi måske vil se, og som er på min personlige bingoplade. Så vær med, når jeg udforsker de mest ventede open world-spil, der er på vej, og som jeg virkelig håber, vi kommer til at se mere til på Summer Game Fest 2024.

Billede

Forhåndsvisning af sommerspil
Vi dykker dybt ned i de hotteste kommende spil fra Summer Game Fest. Besøg GamesRadars What’s Hot 2024-hub for at finde hele vores dækning.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.