"Super (Billedkredit: Nintendo)

Noget har virkelig forstyrret Bowser. Glem, at han er helt massiv og kaster raseribaserede ildkugler mod mig, han er også dækket af en masse mystisk klæbrig slam, der helt klart dårlige nyheder. Ja, hvad jeg ser for første gang er Bowsers Fury i Super Mario 3D World-udgivelsen på Switch. Efter at være blevet trukket ned i en dyster hvirvel som Mario, er jeg pludselig nødt til at undvige lavalommer, som King Koopa planter på jorden, og gøre mit bedste for at holde mig væk fra den brændende projektilsprængning, der kommer direkte fra Bowsers mund. Det er ganske skuespillet, da regn strømmer ned fra den mørke himmel og lyn af torden over hovedet. Hvis jeg dog er helt ærlig, holder jeg ikke så meget opmærksom på den store dårlige fyr, der helvede med at sende mig til en brændende grav.

Efter at have landet i et kæmpe fodaftryk, før denne brændende inferno begynder i starten af ​​Bowsers Fury, bliver mine øjne straks trukket til nogle meget yndige små detaljer. Når Mario styrter ned, bliver du straks mødt med poteformede blomster, der bobler frem og tilbage under nogle træer med spidse ører … ja, spidse ører . Ved siden af ​​disse blomster er nogle buske formet som kattehoveder, og i det fjerne er der en skilt, der indikerer fare, også med katteører og en katteskalle. Et stort tåbelig grin begynder at sprede sig over mit ansigt, og på trods af den farlige flammeslagne situation, Mario snart er i, holder jeg op med at sætte pris på disse charmerende små detaljer. Sikker på, dette sted er mørkt og trist, og en kæmpe antagonist er ude for at få mig, men det er svært at fokusere på Bowsers mægtige raseri, når du er i et magisk land fyldt med katteformede træk.

Det tog mig ikke lang tid at blive fuldstændig forelsket i Bowser’s Fury’s niveau design. Heldigvis har Super Mario 3D World + Bowser’s Fury en fantastisk fotomodus, som jeg ikke kan få nok af. Mens jeg har haft glæde af at lægge mig ind i de kreative niveauer af Super Mario 3D World og Bowser’s Fury, har jeg brugt det meste af min tid indtil videre med at opsætte og tage legende skud og bløde i det farverige (ofte fuzzy kattefyldte) verdener.

Læs også  Fortnite Honey Pot placeringer: Sådan finder du og udfylder hemmeligheden til The Bears-udfordringen

Purr-fect design

Billede 1 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 2 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 3 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 4 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 5 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 6 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 7 af 7

"Super

(Billedkredit: Nintendo)

Jeg vidste ikke, at de tåbønnede blomster og de kittyformede planter kun var en smag af, hvad der skulle ske, når Bowser’s Fury virkelig åbner op for dig. Efter det indledende sammenstød med Bowser støder du på din allerførste Cat Shine, et samleobjekt til kattehoved, der rydder den sorte goo, der blokerer fyrets lampe. Fyret ser forresten også ud som en kat med ører, der dekorerer toppen og en hale, der kigger ud bagpå. Denne dystre Bowser er ikke en stor fan af lyset, så Cat Shines fastslår hurtigt, at lys er nøglen til at besejre din meget store fjende.

Efter at Bowser flygter fra scenen, og vejret falder til ro, ser du verden udvide sig for første gang. Niveauer springer op fra vandet, der er dækket af katteørede træer, og når jeg vover mig ned ad en lille bakke, bliver jeg whiskered væk (jeg er ked af det) til en verden, hvor alt er klassificeret … og når jeg siger alt, mener jeg alt . Det er en absolut glæde at opdage de mindste detaljer i niveau design. Fra blade og graveringer, der dekorerer platformssiden til hegn med kattehovedudskæringer, kan kattevenner ses på alle måder, du ser ud.

Alle de fjender, du støder på, har også spiret katteører, som f.eks. Piranha Plants, Blocksteppers, Goombas, Conkdors, Boomerang Bros og meget mere udover sportslige, irriterende udseende. At spille som både Mario og Toad i en catsuit er virkelig kirsebæret oven på hele oplevelsen, og det er let en af ​​de mest behagelige powerups at bruge i Bowsers Fury og Super Mario 3D World. Ikke kun er det bare sødt, men det lader dig også tiltrække en lille hær af medkatte i Bowsers Fury. Disse bløde venner ser ud til at afspejle farverne på andre figurer, du kan spille i Super Mario 3D World, og de sætter scenen for nogle af de bedste fotomuligheder.

Poter til effekt

Billede 1 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 2 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 3 af 13

Læs også  Fortnite Midas 'Mission udfordringer: Hvordan afslutter han sine opgaver og låser op SHADOW eller GHOST Midas-stilen

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 4 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 5 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 6 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 7 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 8 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 9 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 10 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 11 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 12 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo) Billede 13 af 13

"Super

(Billedkredit: Nintendo)

Hvis Super Mario 3D World + Bowser’s Fury efterlader mig noget, er det håbet, at fotomodus fortsat vises i fremtidige Nintendo-udgivelser.

Mens du har en vis kontrol over kamerabevægelser, når du hopper rundt på platforme, giver den fremragende fotomodus dig virkelig mulighed for at tage udsigten. Når alt kommer til alt, med så mange yndige katte, der strejfer rundt i verden, er det kun naturligt, at du vil tage nogle billeder. Med alle mulige forskellige funktioner at lege med giver fotomodus dig mulighed for at tage det perfekte skud på ethvert givet tidspunkt i både Super Mario 3D-verdenen og Bowsers Fury, så du virkelig kan slippe din kreativitet løs. Som en person, der er ny i Super Mario 3D World, forventede jeg bestemt ikke at bruge meget af min tid på at tage billeder af Cat Toad i al sin majestæt på Switch, men jeg beklager nul. Jeg bruger også meget tid på blot at bruge den til at zoome ind på mine omgivelser, så jeg virkelig kan sætte pris på opmærksomheden på detaljer på hvert niveau.

Ligesom nogle af de bedste fototilstande i andre spil som God of War og Horizon Zero Dawn udstyrer fototilstanden i Marios seneste eventyr dig med en række forskellige filtre med nogle seriøst stilfulde og sjove effekter til at opleve dine skud. Fra at gøre Cat Toad til et kunstværk med Oliemalerifilteret, til at tage tåbelige billeder med Fish-Eye Lens og snappe uendelige billeder af Mario i en kattedragt med andre katte, der smutter sig op til ham, det er en ren fornøjelse at rode rundt med mulighederne og få mest muligt ud af Nintendos farverige miljøer. Jeg begyndte endda at forme mit helt eget spil Pokemon Snap i Bowsers Fury. Med hver nye fjende, jeg støder på, er blevet forvirret af katteører, føler jeg mig tvunget til at åbne fotomodus og få et skud af hver fjende, som om jeg samler og katalogiserer alle kattedesignene.

Læs også  Ubisoft Forward vender tilbage i næste uge med et nyt kig på Immortals: Fenyx Rising

Bowsers Raseri kunne have sendt mig til at sprænge ind i en brændende, mørk verden med en rasende fjende, der er varm ved mine hæle, men det tog mig også med på et vidunderligt, kattefyldt eventyr, jeg ikke snart vil glemme. Og takket være den fantastiske fotomodus kan jeg med glæde se tilbage på min tid med Mario og Toad i deres respektive catsuits, når jeg måtte ønske det. Hvis Super Mario 3D World + Bowser’s Fury efterlader mig noget, er det håbet, at fotomodus fortsat vises i fremtidige Nintendo-udgivelser.

Her er hvorfor Super Mario 3D World + Bower’s Fury endelig gjorde en af ​​vores forfattere til en 60FPS snobb .