Fortnite får en Avengers: Endgame crossover denne uge

Avengers: Endgame vil slå teatre senere i ugen, og internettet er allerede i fuld meltdown mode. Tilføjer endnu mere brændstof til ilden, i dag drømte Epic en ny Fortnite crossover event baseret på Avengers: Endgame. Her er den fulde teaser:

Uanset hvad det kræver.4.25.19. # FortniteXAvengers pic.twitter.com/XSXcypJZJEApril 22, 2019

I fjor løb Fortnite en begivenhed med Thanos fra Avengers: Infinity War, og mens vi har set Fortnite’s Thanos mode tilbagevenden siden arrangementet sluttede, er der ikke noget spor i det i Epic’s nye Endgame teaser. Vi kan se på en helt ny måde her, og dømme fra teaser arten vil Captain America være en stor del af den kommende begivenhed.

Måske vil spillere kæmpe for at spille som Captain America denne gang? Jeg præsenterer en Fortnite version af Sentinel Shield Titan Super fra Destiny 2, og jeg må sige, det er ret koldt i mit hoved. Måske en spiller bliver Thanos og en vil være Captain America? Det ville gøre for et helvede af en 1v1.

Uanset hvad denne begivenhed viser sig at være, får vi det hurtigt nok. Epic’s tweet siger Avengers: Endgame Fortnite crossover-arrangementet ankommer torsdag den 25. april. Filmen vil rulle ud verdensomspændende fra 24. april til 26. april, så det ser ud til, at arrangementet er rettet mod hype sød spot. Fortnites oprindelige Thanos mashup varede kun en uge, og mens Epic ikke har præciseret, hvor længe Avengers: Endgame Fortnite crossover vil vare, er jeg villig til at vædde det vil være en anden uges lang tidsbegrænset tilstand.

Nu mere end nogensinde, lad os vise dig hvordan man undgår Avengers: Endgame spoilers så du kan surfe på internettet stressfrit.

Frenk Rodriguez
Frenk Rodriguez
Hej, mit navn er Frenk Rodriguez. Jeg er en erfaren forfatter med en stærk evne til at kommunikere klart og effektivt gennem mit forfatterskab. Jeg har en dyb forståelse af spilindustrien, og jeg holder mig ajour med de nyeste trends og teknologier. Jeg er detaljeorienteret og i stand til præcist at analysere og vurdere spil, og jeg griber mit arbejde an med objektivitet og retfærdighed. Jeg bringer også et kreativt og innovativt perspektiv til min skrivning og analyse, som er med til at gøre mine guider og anmeldelser engagerende og interessante for læserne. Samlet set har disse kvaliteter givet mig mulighed for at blive en pålidelig og pålidelig kilde til information og indsigt inden for spilindustrien.